за краката

17.11.04
16:08

сте има ли ефект ако всеки ден правя по 400-500 клека сте могат ли да се възстановят краката и сте има ли ефект за да кача малко маса  в краката

HE

17.11.04
16:11

По добре недей тренираш крака всеки ден /нали все пак мускулите трябва да се възстановят по някакъв начин/! Тренирай ги както тренираш и останалите мускулни групи.

17.11.04
16:38

Аз лично смятам (с риск да се повторя), че ако не ти върви някоя група, от това не следва да я тренираш повече, а да си промениш тренировката в полза на въпросната група. Има доста видове програми, по които можеш да качиш маса на краката, но тук нещата зависят и от твоята структура в тази област.
Като начало не тренирай краката повече от три пъти седмично за маса (и това е много, ама по принцип). А 400-500клека като понятие нищо не говори, тъй че, конкретиирай. Както можеш да качиш с 500 клека, така и можеш да свалиш.

Поздрави! :)

17.11.04
18:18

Стига сте писали безумици :twisted: Това не е тренировка а мазохизъм.Няма смисъл да се обсъжда....500 клека.бати идеята :x

17.11.04
18:41

Аз пробвах системата 10х10 на клека и е убийствено :)
Представям си 500… По-добре тичай  :lol:

Хм, скоро четох, че един човек с бая големи крака, не се сещам от профитата ли беше тренирал в някаква школа за бодибилдинг, дето се лягало на лег пресата само за над 1000 повторения и така тренирали крака. Почти нищо друго. 1000, 1000+ повторения, после ставали и повръщали. Казват, че нищо друго нямало такъв поразителен ефект върху масата. Даже някакъв от тях поставил рекорд - май за час и половина 1250 повторения със 100 кила :)
Как ви звучи?
Лично аз постигам добри резултати на клека с тежест и среден брой на повторенията 6-7 в пирамида с големи за мен тежести. Засега не мисля за хилядарки :)
Мисля, опитай и ти. Освен ако клековете нямат някакъв страничен замисъл освен фитнеса - да кажем си футболен вратар или баскетболист.
Може и да не е безумица 500 клека; ама се съмнявам без зоб да дава същия ефект :)

27.11.04
19:52

Ами какво да ви кажа аз имам опит и като напраих 3 серии по 40 повторения и на другия ден имах болки в колената!Според мен това не натоварва мускулите а повече костите и ставите  :cry: но незнам това може да е само при мен

05.12.04
23:31

Гледах тренировка на Рони,той правеше изпомващи полуклекове,та около 20-ки,за добро изпомване на краката повечко повторения и това е!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1