08.02.07
17:03
Здравейите,
На 20 години съм, 62 кг 174 - знам че трябва да кача но го правя постепенно
От около 2 mесеца следя форума и други подобни на bb-team. Стремя се да се храня предимно разнообразно и здравословно, като превес имат белтъците: риба, пиле, телешко, яйца, мляко , сирене, извара, пълнозърнест хляб, макарони и юфка, плодове, зеленчуци, орехи, бадеми, мед и тиквено семе, овесени ядки и т.н.
Днес наобяд бях на рожден ден и както никога досега бях пропуснал закуската защото имах много работа сутринта. Та на ресторанта ядох следното:
- Салата Цезар - 400гр - домати, маруля, маслини, майонеза, пъстърма
- Лаврак с гъби в сос - 200гр
- Пилешки гърди в топено сирене с разтопен кашкавал и бекон - 200гр
- 2бр Арабско хлебче - 150гр /нещо като пърленка с масло/
- Палачинка с ягодово сладко и банан - 120гр
- 2 Печени Ябълки с карамелизирана захар пълнени със стафиди, шам-фъстък и сладолед - 200гр
- 60гр шоколад линдор с мед
Значи по моите изчисления всичко излиза някъде към 3200-3300кк. Та въпросът ми е възможно ли е да погълна толкова много на едно ядене и как процедирате вие ако ви се случи да преядете. Аз храна няма да погледна до утре на закуска защото направо ми се драйфа в момента...
Пий една студена вода и да не ти пука. Няма нужда да цепиш калориите на две. Ще заприличаш на някоя анорексна девойка, дето ядет по 2 ябълки на ден. По-споконо. Потичай малко и вечеряй леко!