07.02.07
21:13
Хора имам голям проблем с тоя корем първо да кажа че съм 185см висок и тежа около 74-75кг лятото чистех но скапаният му корем не съм го изчистил максимално добре според мен все още има какво да се изчисти незнам вече какво да правя ако трябва да свалям още трябва да стана 65-69кг сигурно а това е направо смешно кажете какво да правя.А и още нещо като правя коремни преси след това коремът ми седи все едно съм 86-89кг имам чуството че от тях полза няма какво ли не съм опитавал всякакъв вид коремни упражнения и вече не правя корем преси защото не виждам смисъла в тях незнам на мен ли ми е такава фигурата просто нямам обяснение :cry: :cry:
Може пък просто да имаш подут корем. Ако ядеш много зеленчуци, пиеш газирано. Например аз след няколко резена диня и все едно съм в петия месец.
Ако тренираш прекалено много корем, може и това да е. Коремните мускули се “напомпват” като всички други като ги тренираме.
08.02.07
09:55
не хора вие не ме разбирате аз съм спрял да правя упражнения за корем и въпреки че съм чистил през лятото все още има какво да махам от областта на корема.
08.02.07
10:30
А кардио правиш ли??? Все пак там мазнините най-трудно се чистят. Едва ли очакваш, че само с упражнения ще стане работата. :wink:
08.02.07
11:49
Сигурно имаш някаква грешка в диета .
Аз пък не виждам какво толкова му чистиш на този корем... :)
185см и 74-75кг, а аз съм
167 и 78кг. и имам 3см. лоест пласт на корема :lol: (пак добре че повечето е там :lol: )
и пак си тренирам за маса... гледам по скоро да си разширя гърба, а ако между другото стопя малко лой ще е добре дошло
Просто мойте 5 стинки... ама не му обръщай толкова внимание за момента... ти кво искаш да се изсушиш като чируз ли?!? :shock: :lol:
и аз съм тъка 174 висок 74 килограма имам 3-4 санта мас на корема и талията :lol: ама нищо нестава не се чисти ... не съм пробвал с диета ама няма и да пробвам , ко ще спра да ям и ко прайм за ко съм тренирал като немога се възтановявам и няма мога да си правя тренировката като хората :) лятото ще се бяга стабилно да се потя и това е слагам си термо колана и хич не ми пука само талията искам да сваля ама нз как :lol: а това ,че ти се издува корема след коремните преси е ,защото се напомпват като всеки един мускул :)
08.02.07
18:06
BIG PICHAGA аз диета вече не правя след като изчистих си хапвам каквото искам НО разбира се имам впредвид какво е.Кардио тренировка не правя вече правих кардио и то много докато чистех лятото.Ако трябва отново да почна с диети и кардио тренировки аз ще стана 65-70кг което на 185см е много малко според мен.Как да чистя само корема без да свалям килограми или поне не толкова много!!!
Хмз..с почти твойта височина съм - 93кила(бих искал да кача още няколко до лятото)..и имам за сваляне в тая област, ама не бих казал, че е много. :)
Концентрирай се на тренировките, тренирай и корем..ама умерено, а пък като качиш..тогава чисти.
09.02.07
01:04
Мога да ти кажа ,че имам абсолютно същия проблем ... имам около 3 см лой по корема си ... 1.85 висок тежа 80 кг, ако сваля още ще е смешно...обаче корема ми не спада ...аз мисля ,че даже се увеличава ...
Възможно ли е да е от коремните преси ?
15.02.07
16:12
ooooo i az imam golqm problem s korema ... Teja 115 kg i sam visok 194 sm ... Mislq ei sq kato se stopli da ti4am i da mina na nekva leka dietka ...... A ako znaete nekav drug na4in da go stopq mi kajete .... Nikoga ne otkazvam saveti :)
Петко К - пиши на кирилица! Прочети правилата!