искам да кача маса - КРЕАТИН или АМИНО?

Темата е заключена.

08.02.07
18:07

Здравейте хора!
аз съм нов тук но се надявам да намеря отговор на проблема си...
на 20 години съм - висок 178см и тежа 65кг
от 1 година се занимавам с фитнес и вече постигнах добър релеф но все още съм много слаб - трябва ми маса
опитвах се да ям много храна но метаболизма ми е бърз и нямаше ефект.
посъветваха ме да опитам с креатин и сега точно това и ще направя но преди това искам да попитам някой ако може да ме посъветва
кое е по-добре в моя случай да си взема КРЕАТИН или АМИНО ?

защото ми казаха че и двете са едно и също самоче на креатина му трябва време за да се разгради в организма а амино-то направо си влиза където трябва ;)
така ли е наистина? по добре ли е да си взема амино ако искам бързо да кача маса или да пробвам с креатина?
благодаря!

Гейнър или протеин е решението ти. Хранене по 6 пъти дневно. Каквито и прахчета да пиеш без ядене няма да стане.
Не може да имаш релеф без маса.

08.02.07
19:35

мерси за съветите - значи ядене му е майката
само с риск да прозвуча много некомпетентен да питам “гейнър” какво е? като креатин ли?

08.02.07
21:43

Да ядене и постване в правилните раздели
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1