08.02.07
18:37
Искам да питам добре ли след тренировка аз сам на 15 год тренирам унас след трен-4 белътка +1 жълтък?
08.02.07
18:42
Добре е.
благодаря ама хаха{не че ще има мн позла щото тренирам унас} но ще си спазвам диета ям мюсли сутринта с прясно мляко или овесени ядки пак с прясно мляко прая 5 6 хранения месо яйца риба картофи и т.н.т ама няма мн напредък с тея гири само малко сам се поразширил в рамената и 1.5 сам дигнал ръката това за 2 седмици и половина мисля че не е мно добре
[quote author=“plamen91”]благодаря ама хаха{не че ще има мн позла щото тренирам унас} но ще си спазвам диета ям мюсли сутринта с прясно мляко или овесени ядки пак с прясно мляко прая 5 6 хранения месо яйца риба картофи и т.н.т ама няма мн напредък с тея гири само малко сам се поразширил в рамената и 1.5 сам дигнал ръката това за 2 седмици и половина мисля че не е мно добре
А ти какво искаш за две седмици? Да заприличаш на Арнолд ли? Сантиметър и половина за две седмици е супер.
Разбрал си ме погрешно е казах че не ми се вижда много ама не се оплаквам бях 74 кг а с 5 6 хранения и полезни яденета и т.нт. ся сам 77
08.02.07
19:25
За 2 седмици сант и половина :lol: :lol: :lol: