какво ще кажете за двуседмичният план с мм

09.02.07
16:56

http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php Всеки предполагам е чел тази статия вапросът ми е към тези които са пробвали този метод резултати има ли и какви са те? имам година и половина стаж в залата досега никога не съм си следял колко грама протеин и въглехидрати поемам на ден но и досега не ми пречеше просто яко ядене но в последните няколко месеца се забелязва един застой и искам да разбера с този режим ще го избегна ли казваите мнения  :wink:  :wink:

09.02.07
18:16

Ами режима е добър,просто не може да не окаже влияние.Само ще ти кажа,че трябват и сериозни финанси.Ще ми е интересно как ще побереш 8.8 грама въглехидрат без да се пръснеш и не бъдеш дежурен на масата.

09.02.07
19:52

еми малко по голяма доза декстроза и геинарчета ии вече останалото от храна. абе стига да има ефект ама не ми се вярва не6то за6тото ако го спазвам стриктно в повечето храни има каде по малко протеин и ваглехидрати от даденото и няма да испалнявам стриктно диетата или ако прекалявам също..

10.02.07
10:23

мм гейнърите да,ама декстрозата не,става след тренировка,но не и да присъства трайно в режима.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1