Искам да кача килограми какво да взема ?

08.02.07
08:53

Искам да кача килограми какво да избера ?
Живея с usa до сега съм взимал whey protein,no explode, optimum ammino, и сега съм на Muscletech Nitro-tech и Pinnacle PermMax Creatine 4000 120tabs след всичко това качих 6,7 кила.
Обаче сега въпроса ми е какво да взимам сега.
Не знам кое е добро и кое не просто си ги взимах да пробвам тези неща.
И въпроса ми е какво да взема за да кача килограми.
Даите някакви предложения парите нямат значение тук нещата не са скъпи.
Просто искам нещо хуваво което деиства.
Благодаря предварително.

08.02.07
09:59

Защо не пробваш да ядеш повечко? Това си остава най-добрият (да не казвам единствен) начин за покачване на тегло.

08.02.07
10:11

Ами докато си бях в българия ядох само ориз и месо обаче тука нещата са малко по сложни.
Мога да си позволя пари за добавки обаче храната е малко по скъпа а и се яде не малко :) докато си бях в бг 800 900 грама ориз на ден пилешко месо и телешко обаче поне в бг е по евтино а тук тия меса и глупости са много пари :(
Един хляб е 3$ :P тия добавки са по евтини и като ги пия ме засищат.
То при мен нещатата са доста сложни защото всеки ден работя след това фитнес разтоянита са големи тук изморявам се а и като немога да си почина не става много добра тренировка.
15 километра ми е от нас до фитнеса и обратно 15 :) 30 :( аз само докато ида и и се оттренира.
Обаче гледам да съчетавам всичко работа тренировки почивка.....
Не е лесно.

Та и за това питам кво да зимам сега съм на MUSCLETECH CELL-TECH HARDCORE FRUIT PUNCH & MUSCLETECH NITRO TECH HARDCORE.

Четох за тези че били добри ама незнам.
MUSCLETECH CREAKIC MOST POWERFUL CREATINE 180 caps
MUSCLETECH ANATOR P70 MUSCLE BUILDER

Какво ще кажете как да ги съчетая.

08.02.07
10:20

Кажи нещо повечко за себе си ... тегло,ръст, опит в залата

09.02.07
01:36

Да това забравих да кажа на 20 години съм.
Висок съм 182,75 килограма като почнах да тренирам преди 1 година бях 60 килца с напикани гащи раката от 32см я направих 38см сега ми е 36см.
Искам да стана поне 80 85 кила и искам да кача за да ми пораснат рацете още поне 39 40 знам че е трудно тук в usa още повече но всичко с времето си.
Тренирам по 4 пъти в седмицата по някои път ако не съм изморен и 5 дни.
Съчетавам гарди,бицепс,трицепс знам че е тежко обаще доста го осещам и други схеми съм пробвал но не се както тази, крака и корем , гръб и рамо.
Правя упражненията с малки килограми повече пъти бавно.
:)

09.02.07
02:11

Еми четох в едно списание, че най-добре се качват сила и маса със по-големи килограми , малко повторения (8-10-12) и бавни да са повторенията, така съотношението сила и маса се покачва най-добре.
Иначе идвай до майка България , зимаш си 100 килограма пилешко месо и пак обратно :) Или като колят на село прасето :D XaXa :lol:

09.02.07
21:05

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Еми четох в едно списание, че най-добре се качват сила и маса със по-големи килограми , малко повторения (8-10-12) и бавни да са повторенията, така съотношението сила и маса се покачва най-добре.
Иначе идвай до майка България , зимаш си 100 килограма пилешко месо и пак обратно :) Или като колят на село прасето :D XaXa :lol:

12 повторения не са малко  :shock:

10.02.07
04:31

Ми аз толкова правя сега :) 10 12 :P не са ....
Ама въпроса ми е друг  :roll:

10.02.07
12:56

Еми в пирамида ги праиш повторенията 12-10-8 и на всяка серия се стремиш да дигнеш килограмите ;)

26.04.07
14:21

Ами според мене претренираш,  а пък и имаш бърз метаболизъм, стресът също оказва влияне.  Яж повече и по-качествени храни и провери какви добавки вземаш и дали са добри за целите, които гониш....  ако вземеш и да се аучиш да пишеш правилно на родния си език цена няма да имаш!
По-Здрави!

26.04.07
14:41

има “заместители на хранене”(миил риплейсмънт), които заместват храненето с всички необходими вещества в тях.ако ти идват по-евтини от нормалното хранене си ги ползвай(не повече от 2 хранения на ден)
за съжаление тук са скъпички(поне за мен) иначе бих ги ползвал

KL

26.04.07
17:01

А бе тука половината го обърнаха на други теми. Защо не питаш някой в залата или треньора?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1