Качване на маса - съвети

IV

09.02.07
21:04

Здравейте. За пръв път пиша във форума.Имам следния проблем: тренирам от около 2 месеца като спазвам и хранителен режим за покачване на маса , но засега няма кой знае какъв ефект- качил съм 2 кг. Бях 74 кг. , а сега съм 76.Висок съм 1,78. Тренирал съм активно фитнес преди около 8 години - сега съм на 27. Тогава качвах по 2 кг. на седмица,  но взимах протеин Supermass. Сега съм решил , че не искам да се тъпкам с изкуствени боклуци и ям само чиста храна без добавки.Целта ми е да кача до 80кг. не повече.Въпросът ми е дали трябва да променя нещо в режима на хранене или какво въобще трябва да направя, за да кача още малко маса.
Хранителният ми режим е следният:

8:00   200 гр. овесени ядки, 200мл. прясно мляко, 1 лъжица мед
12:30   питка хляб, пилешка пържола с варени картофи, натурален сок, вафла
17:30   2 бр. сандвича с пуешко филе, 200 мл. прясно мляко
19:00   тренировка
20:30   2бр. банана, 250 гр. извара, 2 лъжици мед, 4 бр. белтъка
22:30   пилешка супа, 1 питка хляб, вафла

Тренирам 3 пъти в седмицата.

Благодаря предварително за всички съвети.

09.02.07
21:39

Доста промени трябват.....
Между 8;00 и 12;30 вкарай още едно хранене, направи го не 12;30 а примерно 13;00-13;30 после между  13;00 и 17;30 вкарай още едно ядене направи го 18;00 след трен веднага ти трябват малко бързи въглехидрати... Точно преди да си легнеш е по удачно да ядеш храни богати на белтъчини (нощен протеин) примерно варени яйца,извара.....

09.02.07
22:33

[quote author=“ivancho06gbg”]Здравейте. За пръв път пиша във форума.Имам следния проблем: тренирам от около 2 месеца като спазвам и хранителен режим за покачване на маса , но засега няма кой знае какъв ефект- качил съм 2 кг. Бях 74 кг. , а сега съм 76.Висок съм 1,78. Тренирал съм активно фитнес преди около 8 години - сега съм на 27. Тогава качвах по 2 кг. на седмица,  но взимах протеин Supermass. Сега съм решил , че не искам да се тъпкам с изкуствени боклуци и ям само чиста храна без добавки.Целта ми е да кача до 80кг. не повече.Въпросът ми е дали трябва да променя нещо в режима на хранене или какво въобще трябва да направя, за да кача още малко маса.
Хранителният ми режим е следният:

8:00   200 гр. овесени ядки, 200мл. прясно мляко, 1 лъжица мед
12:30   питка хляб, пилешка пържола с варени картофи, натурален сок, вафла
17:30   2 бр. сандвича с пуешко филе, 200 мл. прясно мляко
19:00   тренировка
20:30   2бр. банана, 250 гр. извара, 2 лъжици мед, 4 бр. белтъка
22:30   пилешка супа, 1 питка хляб, вафла

Тренирам 3 пъти в седмицата.

Благодаря предварително за всички съвети.

Vesata е прав послушай го ще сполучиш :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1