09.02.07
22:07
Пия креатин ( със зареждаща доза 5*20гр. и по 10 гр в тренировачен ден и по 5 гр в нетр.)Креатина е немски
Глутамин на ОN 5 грама след тренировка и 5 преди лягане
Аминокиселини - Dymatize Super Amino 4800 по предписание на опаковката 12бр. (три пъти по 4 хапа)
Таурин на JC
Витамини - Genesis Super 100 Formula
От всичко това съм усетил съвсем леко повишаване на силата и не съм качил нищо. От два дни си взех една сурватка и увеличих аминото двойно( 24 хапа) в тренировачните дни.
Как мислите ще почна ли да качвам или...???
24 години, 4 месеца стаж(4 дневен сплит), 173см височина , 71 кг
09.02.07
22:52
Ами според мен не трябва да разчиташ само на добавки-ако не се храниш правилно(демек много и качествени храни)забрави да качиш просто.Особено силно това се отнася до креатина-имам много познати,които са го пили и вече се убедих,че той помага само за сила,но ако се храниш правилно силата ще ти помогне да изградиш и повече маса.
Ограничи меренето на обиколкоте до веднъж на 1-2 месеца - и ще започнеш да усещаш резултатите. Мускулна маса се качва от мускулна маса - пилешка, свинска или телешка :wink: Суроватката също е добра за целта, но без месце не става. А креатинът си е добавка за сила преди всичко; нека бъдем реалисти, без да имаме свръхочаквания към него.
Човече, какво очакваш - да порастеш за една нощ ли? Чак когато забравиш за тази мания с размерите и фитнесът стане начин на живот за теб, ще разбереш че наистина си пораснал. Един ден приятелите ще ти кажат: Абе, бая си дръпнал на гръб и ръце!, а ти само ще отговориш - Ами ок, благодаря! :D Колкото повече се сравняваш и мериш, толкова повече ще си нетърпелив. Търпението е едно от нещата, което фитнеса учи - търпение и воля да продължиш напред... тренирай усилено и резултата няма да закъснее! Потренирай година и ще видиш как мисленето ще ти се промени. 8)
13.02.07
09:48
С този микро стаж къде си тръгнал да гълташ толкоз прахчета?Научи се да тренираш първо,режим,хранене,почивка....Поне половин година стаж ти трябва преди всякакви добавки.