За пилешкото..

09.08.06
14:24

Какво ви е мнението за пилешката шунка,например на “Градус”? Някой опитвал ли я е? Има най различни пилешки и пуешки деликатеси,подходящи заместители ли са на пилешките пържолки от филе или не? Не казвам че постоянно трябва да се консумират,но сравнително често възможно ли е?Искам компетентно мнение по въпроса.Мерси предварително!

CR

09.08.06
14:27

имат мн сол и консерванти, но доколкото знам от време на време може. ама чак пък като заместител...

09.08.06
17:13

Добре как е възможно от толкова хора прегледали темата само един да е отговорил,немога да си го обясня..не съм представила въпроса правилно ли..или има не6то друго което не ви е ясно? :(((

CR

09.08.06
17:16

добре де стига сега буча, аз ти казвам неща, които съм изчела по форумите.
можеш да хапваш ткива колбасчета от време на време, като нямаш време да приготвяш друга храна, ама не го превръщай чак в практика :)

09.08.06
17:17

Пробвай по-добре с телешко, няма много мазнини, а и е бая полезно хем за релеф, хем за маса!

16.08.06
18:36

ами тема от такъв сорт е дъвкана многократно. то няма какво да се казва. стремиш се да ядеш не обработено месо или т.н. чисто месо. взимаш го сурово и си го приготвяш при домашни условия.
ето защо не се препоръчват кренвиршите, шунки, филета, готовите кюфтета и кебапчета. направи си един опит. спри да ядеш този вид меса за един месец и след това ги опитай отново. ще видиш как се усеща солта в тях. за консервантите няма да обяснявам предполагам си на ясно.

10.02.07
10:48

Ами според мен единствено от всички тези пилешки шунки и чудесии става само пуешката шунка “Ел Позо”, дето я има в Била (а може би и на други места, не знам, аз от там си пазарувам). Не Печуга, а Ел Позо.

10.02.07
17:58

Ако ще ядеш такива продукти предпочитай филетата.

10.02.07
18:02

Всичките тея филета (особенно пуешкото) имат вкус на едно и също, повдига ми се от тях, а и като знам какви ли не гадости добавят при приготвянето им...

FI

11.02.07
09:18

[quote author=“M16”]Всичките тея филета (особенно пуешкото) имат вкус на едно и също, повдига ми се от тях, а и като знам какви ли не гадости добавят при приготвянето им...

То и при шунката е обсолютно същото! :wink:

14.02.07
09:32

Аз тези неща ги знам .но за да не правя друга тема ще задам сроден въпрос в тази :
Има ли проблем да се ядат пилетата на грил ,които продават навсякъде ?В смисъл тая марината ли е ,там с каквото ги мажат ,какво съдържа и ще окаже ли влияние на диетата ми?
Благодаря предварително :)

FI

14.02.07
11:30

[quote author=“Astrix”]Аз тези неща ги знам .но за да не правя друга тема ще задам сроден въпрос в тази :
Има ли проблем да се ядат пилетата на грил ,които продават навсякъде ?В смисъл тая марината ли е ,там с каквото ги мажат ,какво съдържа и ще окаже ли влияние на диетата ми?

Ти колко марина мислиш, че им слагат на тези пилета? Яж си ги, според мен няма проблем... :wink:

FZ

14.02.07
11:40

[quote author=“Astrix”]Аз тези неща ги знам .но за да не правя друга тема ще задам сроден въпрос в тази :

Със сигурност няма да окаже влияние на диетата ти . 8)

14.02.07
19:45

Пилетата ги мариноват с оцет и разни подправки ,но ако някои види в какви хигиенни условия става това никога повече няма да си купи пиле от грил.Аз лично имам грил на фурната и го готвя там.  :mrgreen:

02.03.07
21:20

а то защото пилето, което купуваш е хранено съгласно всички изисквания нали  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1