Hidroxycut Hardcore - въпрос

MA

10.02.07
11:43

Здравейте, Живея в USA и тука рекламират по телевизиите 1000 фат бърнър продукта. В магазина за хранителни добавки ми препоръчват горещо Hidroxycut Hardcore. Разбира се предполагам,че може би и те са жертва на рекламата... ВЪПРОСА ми е кой точно фат бърнър да избера (цената не е от значение). Тежа 78.5кг, 178см,28години, ходя на фитнес от 2 месеца 5-6пъти в седмицата (3дни, 1 почивам) (блъскам яко) гърди+бицепс ; гръб+трицепс ; рамене+корем+крака. На мускулна група правя по 3-4 упражнения с по 4 серии с по 8 повторения (всяка серия с повече тежести до мах). имам излишни килограми по корема и любовните дръжки... :)  съобразиавам се какво ям (гледам да е често и по малко), пия много вода... До преди 3 дни не съм използвал никакви добавки, но сега започнах с Whey protein и Creatin monohydrat. Всичко което правя съм го прочел в нета, ама от тук нататък изпитвам нужда от съвет от някой по в час...  Благодаря ви

Тук сме писали:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22214
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=216148

Ако ще е един ти препоръчвам тези: Fyre или Red Acid Gen2 или Scorch

Ако ще е комбинация - вземаш един от горните и го комбинираш със едно от тези: Sesamin, Sesathin, Vaporize, SesaGlow (посл. е стига за 2 месеца)

MA

10.02.07
20:20

10х manson. И все пак има ли значение кой точно или са на 1 принцип т.е. да пробвам с 1вото което ми попадне? 10х

10.02.07
20:23

Щом като имаш въможност си вземи:
MAN Scorch & MAN Vaporize
С правилна диета, ще си повече от доволен ;)

MA

10.02.07
20:50

екстра, последен въпрос не пия кафе, проблем ли ще е ако е caffein free ?

Т.е. искаш бърнера да не съдържа кофеин ли?

Ако ще вземаш комбинацията Scorch & Vaporize в Scorch има кофеин. Ред Асид Ген2 е без кофеин, но също е стимулатор на централната нервна система.

MA

10.02.07
21:40

ами не държа точно да няма кофеин, просто като пиина 1 кафе сутринта и до късно вечерта още ме държи и не мога да заспя. т.е. ако е възможно да е нещо което поне да не е по силно от кафето.

10.02.07
21:57

Sorry ама ако едно кафе те държи така, Scorch ще те подлуди.
Другия вариант е:
Controlled Labs Red Acid Gen2 + SesaGlow

MA

10.02.07
22:04

хаха тва звучи яко. ами добре де, ако ще да е по силно от 1 кафе за 3-4дни ще свикна, ама ако е нещо подлудяващо явно ще трябва да се насоча към друг продукт (може би като Controlled Labs Red Acid Gen2 + SesaGlow?!?)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1