Комбинация

10.02.07
21:14

Значи зех си:
:arrow:  Протейн - Biotech , съдържащ в 1 доза - 19910mg. Glutamin , 21g. Белтъчини , 113 калорий
:arrow: Креатин - Biotech
:arrow: Гейнер - P&B Labs , съдържащ в 1 доза - 3.5g BCAA , 5g. Glutamin , 23g. Белтъчини , 51g. Въглихидрат. , 302 калорий

Са имам още малко останали парички и се чудя какво друго да си зема , глутамин ли (въпреки , че протейна и гейнера го съдържат) , BCAA ли , Таурин , Трибестан ... Идей , съвети ?

(Моля без коментари от рода на без ядене не става , това ми е известно)

Глутамин ако си вземеш няма да сгрешиш. От BCAA не виждам смисъл. Таурин... ами може като вариант за енергия.

10.02.07
21:19

Според мен аминокиселини или трибестан е най-добре.

10.02.07
21:30

Трибестан мисля ... ама ква е г/д дневната доза , да знам от към финанси ква сметка да си правя

10.02.07
21:48

Горе долу 1000мг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1