Комбинация за качване?

11.02.07
04:44

Искам да ви попитам коя комбинация според вас е по добра за качване на килограми?

гейнер + креатин + амино
гейнер + креатин + глутамин
гейнер + креатин + протеин

(гейнер и креатин вече си ги взех такаче затова питам кое да е третото нещо защото нямам пари за повече от 3 вида като добавки)

11.02.07
09:53

Взимай най-евтиното :roll: Протеин е най-добре,но само ако е чист суроватъчен,а те са скъпи...Говоря ти за американските,за български не си помисляй :!:

Edit:Колко пари си предвидил :roll:

11.02.07
10:02

За какво ти е тоя гейнър?По-добре протеин+креатин+глутамин...Поемай повече въглехидрати,няма смисъл от тия гейнъри...То зависи и от метаболизма де.

11.02.07
11:04

ми предвидил съм 100лв за всички добавки което ми осигурява да речем креатин, протеин и гейнер
а гейнера ме посъветваха да си го взема защото ми е много бърз метаболизма и супер трудно качвам
значи по добре вместо амино протеинче да взема?
аминото няма ли голям ефект при качване?
а можете ли да ми кажете каква е разликата между “амино” и “глутамин” ? глутамина нещо зареждащо ли е или изграждащо?

11.02.07
11:13

[quote author=“deusex”]ми предвидил съм 100лв за всички добавки което ми осигурява да речем креатин, протеин и гейнер
а гейнера ме посъветваха да си го взема защото ми е много бърз метаболизма и супер трудно качвам
значи по добре вместо амино протеинче да взема?
аминото няма ли голям ефект при качване?
а можете ли да ми кажете каква е разликата между “амино” и “глутамин” ? глутамина нещо зареждащо ли е или изграждащо?

Протеинът има много по-голям ефект при качване от аминото,тъй като съдържа по-голям грамаж чисти белтъци(протеини)...Аминокиселините също изграждат мускули,но възстановяването е най-основната им функция...Глутаминът се покрива горе-долу като функция с аминокиселините...Той зарежда с енергия и възстановява...
Купил ли си вече нещо с тия 100 кинта или тепърва обмисляш?

11.02.07
11:27

мерси за съветите!
ами да купил съм си вече креатин на biotech 100% и някакъв гейнер “mus-L blast”
сега въпроса беше дали да взема амино или протеин но като гледам май протеин е по добре въпреки че протеина много по бързо ще го изпия и ще трябва да купувам пак...
искам да питам специално за протеина сутрешната доза важна ли е?
защото иначе ще си го пия само след тренировка

11.02.07
11:43

[quote author=“deusex”]мерси за съветите!
ами да купил съм си вече креатин на biotech 100% и някакъв гейнер “mus-L blast”
сега въпроса беше дали да взема амино или протеин но като гледам май протеин е по добре въпреки че протеина много по бързо ще го изпия и ще трябва да купувам пак...
искам да питам специално за протеина сутрешната доза важна ли е?
защото иначе ще си го пия само след тренировка

Протеинът е важно да го пиеш всеки ден,а дозата зависи от финансите ти...1 килограм стига за 1 месец,ако пиеш по веднъж на ден по 30 грама,което е една доза...В тренировъчен ден-след тренировка,а в нетренировъчен-сутрин...Аз лично ще правя така,след като ми пристигне пратката от http://nutritiontarget.com/ :wink:

11.02.07
12:00

ок значи протеин ще си взема само не съм сигурен коя марка но в залата ще ми препоръчт
мерси за съветите!

11.02.07
12:14

[quote author=“deusex”]ок значи протеин ще си взема само не съм сигурен коя марка но в залата ще ми препоръчт
мерси за съветите!

Само да не ти препоръчат български...Ако имаш пари само за такъв,то по-добре вземи някакви качествени аминокиселини като Optimum 2222…

11.02.07
16:46

Аз си зех за 100 лева:
Креатин - Биотек 31.90 пликче
Суроватъчен Протейн - Биотек 34.50 пликче
Гейнер - П&Б лабс. 32лв.

12.02.07
22:38

А доколкото съм прочел съм стигнал до извода, че от гейнърите смисъл. Но след като вече си го купил аз предлагам гейнер+креатин+глутамин

13.02.07
00:50

[quote author=“deusex”]Искам да ви попитам коя комбинация според вас е по добра за качване на килограми?

гейнер + креатин + амино
гейнер + креатин + глутамин
гейнер + креатин + протеин

(гейнер и креатин вече си ги взех такаче затова питам кое да е третото нещо защото нямам пари за повече от 3 вида като добавки)

100 %  WHEY на ON +креатин  ETHYL ESTER на POWER FOOD + л глутамина на същата фирма.Сичко ти излиза 107лв,сложи ги 110.

13.02.07
02:20

Вземи си хубави аминокиселини и креатин...гейнер и протеин не си купувай.

13.02.07
13:36

[quote author=“Rocky^”]Вземи си хубави аминокиселини и креатин...гейнер и протеин не си купувай.

Интересно как ще качи само с амино , ма ти си знаеш  :lol:

13.02.07
15:40

Ще яде картофи,ориз,овесени ядки вместо да си дава парите за гейнери.С протеините същата работа.При наличието на калпави продукти на пазара предпочитам да съм сигурен какво точно ям,а не да набивам български продукти като повечето от вас.Ха сега отговори си на въпроса как ще успееш за тия 100 лева да си купиш хубав протеин,гейнер,креатин и не знам кво си още едновременно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1