НВД

09.02.07
18:14

Здравейте.Аз съм на 15 години 174см и тежа 63 кг.Всички ми казват че трябва да качвам но аз искам да сваля малко мазнини по корема.Сега ще ви дам малко инфо за себеси.
Ханш-74см.
Бицепс-29см.
Гръбна обиколка-88см.
Прасец-36см.
Това е общо зето значи аз искам ако може да ми съставите НВД,защото имам мазнини по корема и искам да ги изчиста.Ходя на лостове всеки ден :)

09.02.07
19:48

Поразрофих се малко и искам да ви попитам тази НВД дали е добра
7:00-3 филийки черен хляб(без брашно)+пилешко месо
10:00-една ябълка+сок
12:30-13:00-ориз
15:00-пилешко месо
18:00-извара + зелена салата
Ако може някои които разбира да каже коментари за тази НВД
Петко К - не пускай поредни постове!

09.02.07
20:03

[quote author=“kohana”]Поразрофих се малко и искам да ви попитам тази НВД дали е добра

Тоя ориз какво дири в НВД?

09.02.07
20:03

еми нз предложи нещо друго :)

09.02.07
20:07

[quote author=“kohana”]еми нз предложи нещо друго :)

Примерно риба. То това ядене обяд ли ти се пада? Ако да премести на него пилешкото и добави зеленчуци, а в 15:30 хапни кисело мляко с орехи например.

09.02.07
23:30

[quote author=“kohana”]Здравейте.Аз съм на 15 години 174см и тежа 63 кг.Всички ми казват че трябва да качвам но аз искам да сваля малко мазнини по корема.Сега ще ви дам малко инфо за себеси.
Ханш-74см.
Бицепс-29см.
Гръбна обиколка-88см.
Прасец-36см.
Това е общо зето значи аз искам ако може да ми съставите НВД,защото имам мазнини по корема и искам да ги изчиста.Ходя на лостове всеки ден :)

Ей пич малко не разбирам мойш ли да обясни како е НВД ?

FI

10.02.07
09:35

[quote author=“Dancho`”][quote author=“kohana”]Здравейте.Аз съм на 15 години 174см и тежа 63 кг.Всички ми казват че трябва да качвам но аз искам да сваля малко мазнини по корема.Сега ще ви дам малко инфо за себеси.
Ханш-74см.
Бицепс-29см.
Гръбна обиколка-88см.
Прасец-36см.

http://bb-team.org/nutrition/000176.php

10.02.07
10:19

Абе пишете грамовете ве!Ей да не сме врачки тука,ти може и 1 кг ориз да изядеш в 13:00.

10.02.07
12:25

[quote author=“fitday”][quote author=“Dancho`”][quote author=“kohana”]Здравейте.Аз съм на 15 години 174см и тежа 63 кг.Всички ми казват че трябва да качвам но аз искам да сваля малко мазнини по корема.Сега ще ви дам малко инфо за себеси.
Ханш-74см.
Бицепс-29см.
Гръбна обиколка-88см.
Прасец-36см.

http://bb-team.org/nutrition/000176.php

Благодаря, че ми показа :)

10.02.07
13:25

[quote author=“kohana”]Поразрофих се малко и искам да ви попитам тази НВД дали е добра

много малко ядене ми се струва . И по колко гр е всеки от продуктите ?
Иначе те съветвам да не сваляш защото съвсем ще заприличаш на някой младеж от Етиопия

11.02.07
13:49

12:30-13:00-2-3 яйца
15:00-мляко с отехи
18:00-извара(250 гр) + зелена салата
Това добре ли е имам мазнини по корема и по гърдите.Ще правя и кардио кажете ми дали е добра НВД-то или да си направя друга помогнете :)

11.02.07
14:32

kohana,
ако искаш да направиш хубав и релефен корем първо по добре да качиш поне 10кг и след това се бъхти да чистиш шото сега като си 63кг не знам дали вобще имаш нещо за чистене... ако направиш НВД плочки евентуално ще започнат да си личат но ще си супер клиощав а не знам дали точно това искаш

FI

11.02.07
15:28

[quote author=“kohana”]7:00-3 филийки черен хляб(без брашно)+пилешко месо
12:30-13:00-2-3 яйца
15:00-мляко с отехи
18:00-извара(250 гр) + зелена салата
Това добре ли е имам мазнини по корема и по гърдите.Ще правя и кардио кажете ми дали е добра НВД-то или да си направя друга помогнете :)

Това е адски малко ядене. Сядай и започвай да си смяташ калорийните нужди, формулата я има в сайта. И наистина ще е по-добре малко да качиш, че с НВД мускул трудно се прави.

11.02.07
18:23

На мен ми е много грозно тялото макарче съм 63 кг.Шиток съм в ханша.Затова искам да отслабна малко

11.02.07
18:32

[quote author=“kohana”]На мен ми е много грозно тялото макарче съм 63 кг.Шиток съм в ханша.Затова искам да отслабна малко

Ханша е трудно до невъзможно да го свалиш на обиколка. За да ти изглежда тесен ти требва широк гръден кош и рамене. Лицевите упори например помагат да се разшириш в раменете. Набирания да разшириш гърба  и ханша ще се загуби.

11.02.07
19:12

Благодаря на всички който писаха много ми помогнахте :)

FI

11.02.07
20:49

[quote author=“kohana”]На мен ми е много грозно тялото макарче съм 63 кг.Шиток съм в ханша.Затова искам да отслабна малко

Като качиш малко кг - като говорим за мускулна маса, не за мазна - ще ти стане красиво тялото. Сега дори и да свалиш някой друг кг няма да изглеждаш по-добре даже напротив, ще изглеждаш хърбав.

11.02.07
23:39

[quote author=“fitday”][quote author=“kohana”]На мен ми е много грозно тялото макарче съм 63 кг.Шиток съм в ханша.Затова искам да отслабна малко

Като качиш малко кг - като говорим за мускулна маса, не за мазна - ще ти стане красиво тялото. Сега дори и да свалиш някой друг кг няма да изглеждаш по-добре даже напротив, ще изглеждаш хърбав.

Да послушаий я :D

TA

11.02.07
23:50

Пич. Почвай да трупаш маса!  :lol: Не ти трябва никво слабеене. Аз имах проблем с коремната област - бях леко сланинест(не че сега не сам де, ама горе-долу се оправих и почнаха да личат малко плочки). Ходи на фитнес, яж много и се движи повечко - колелета върти, бягай, футбол, баскетбол и тн. Тез диети са много трудни за изпълнение, ако си нямаш треньор и доволно количество финанфи. Да не кажа и невъзможни. (сигурен съм, че веднага някой ще ме опровергае, ама вярвам в това което казах и при мен си имаше ефект)

12.02.07
14:37

Хаха пич маса се прави на маса яж по 5-6 пъти на ден но по-малко ;)

12.02.07
14:47

Пичове много ви благодаря за всичко :).Почнах с диетата но свалих 2 кг сега.Не ми е трудно да изпълнявам правилно ядене.Даже набивам ябълките.Забелязъх,че е от диетата ли е или не нз но е почнало да се оформя трицепса.От днес почвам всеки ден да ходя на зала.:) резултатите няма да закъснеят.Продължаваите все така да помагате на хората :)

12.02.07
15:52

[quote author=“kohana”]Пичове много ви благодаря за всичко :).Почнах с диетата но свалих 2 кг сега.Не ми е трудно да изпълнявам правилно ядене.Даже набивам ябълките.Забелязъх,че е от диетата ли е или не нз но е почнало да се оформя трицепса.От днес почвам всеки ден да ходя на зала.:) резултатите няма да закъснеят.Продължаваите все така да помагате на хората :)

Много ясно :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1