30.12.06
09:39
Здравейте!
На 17 години съм и почти всеки ден правя упражнение между които - набиране на лост, всякакви упражнения с гири, лижеви опори и коремни преси - като ги правя се натоварвам достатъчно според ръста си и теглото ми.
Днес си купих хранителни добавки Mega Mass 3000 на “Ultimate”. Приемат се по 3 пъти на ден по 1 чашка, разтворена в някаква течност по мой избор.(предполагам че сте по-запознати от мен и се сетихте за какво става въпрос)
та...въпроса ми е - кога горе-долу според вас ще има ефект след като тези хр. добавки са за бързо покачване на маса и на мускулна маса - при обилно хранене и тренировки.. ?
03.01.07
22:39
От тая добавка няма ли опасност да се качи и мазно или пък да се направи корем от прекомерното качване?
[quote author=“mish1004”]Здравейте!
Днес си купих хранителни добавки Mega Mass 3000 на “Ultimate”. Приемат се по 3 пъти на ден по 1 чашка, разтворена в някаква течност по мой избор.(предполагам че сте по-запознати от мен и се сетихте за какво става въпрос)
Mega mass не е на Ultimate, а на Universal :idea:
[quote author=“Kevin_Kostner”]От тая добавка няма ли опасност да се качи и мазно или пък да се направи корем от прекомерното качване?
Доста голям,за това първо взимай по 2 пъти на ден,виж как ще ти се отрази (качване на мазнини и т.н.) и чак тогава премини на 3 ако искаш :wink:
11.01.07
23:27
Аз засега нищо не взимам,но предпочитам да не рискувам с тая добавка,че после ще се чудя как да свалям мазното и корема
11.02.07
17:47
[quote author=“mish1004”]Здравейте!
На 17 години съм и почти всеки ден правя упражнение между които - набиране на лост, всякакви упражнения с гири, лижеви опори и коремни преси - като ги правя се натоварвам достатъчно според ръста си и теглото ми.
та...въпроса ми е - кога горе-долу според вас ще има ефект след като тези хр. добавки са за бързо покачване на маса и на мускулна маса - при обилно хранене и тренировки.. ?
Какво стана,имаш ли ефект вече от добавката? Напиши мнение как точно ти подейства