Как да си измеря 5 грама :D

11.02.07
17:45

Абе интересно ми е понеже нямам нито мерителна лъжичка , нито мерителна чашка - как да си измеря 5гр. , 30гр. , 75гр. ? Ясно , че ще е с лъжици , ма нз примерно супена лъжица с връх колко грама е , или чаена  :lol:  :lol:  :lol: 
Много е тъп въпроса , ама ...  :lol:

SI

11.02.07
17:48

Ми чаена е около 5гр :) Би тряло де

11.02.07
17:49

С връх , без връх ?  :lol:

11.02.07
18:01

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Абе интересно ми е понеже нямам нито мерителна лъжичка , нито мерителна чашка - как да си измеря 5гр. , 30гр. , 75гр. ? Ясно , че ще е с лъжици , ма нз примерно супена лъжица с връх колко грама е , или чаена  :lol:  :lol:  :lol: 
Много е тъп въпроса , ама ...  :lol:

Има кантар за тая работа  :lol:

Зависи от самото вещество, но за повечето прахове е така.
чаена лъжичка с връх = 5 грама
супена лъжица с връх = 15 грама

11.02.07
18:04

... Мерси , че ми каза ... работа би ми свършила електронна везна , но неразполагам с такава ! Попитах за лъжичките , иначе мерси , че ме просветли , че имало и кантар не бех чувал до са за тфа нещо  :D :shock:

12.02.07
09:56

5гр се мерят много лесно купуваш си 1 степче за 18ст. то е точно 5гр. изсипвашго и.. виждаш колко е 5гр. .. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1