18.11.04
13:59
Здравеите имам няколко въпроса.
1. Мисля да зема едни амонокиселини които са 1500 това им е номерацията.. за какво по точно мислите че са за чистене или за маса ?!
2. Взел съм един протеин ама асал протеин без въглехудрати има адски малко въглехидрати другото само протеин.От него знам че няма да кача много но ще качвам по малко но само чист мускул нали ?
3. Когато човек тренира чисто смисал без стероиди само с хранителни добавски и после ако спре да речем за 2 месеца без да тренира ще падне ли много ?! (това много не е към тази категория но да не прая нова.) Мерси.
Ще ти отговоря само на последното, защото съм го изпитвал. Намалява силата, може и размера, но не е опасно. Внимавай с добавките после, защото ако дълго време не си приемал и после почваш с протеин, глутамин, витамини, креатин и изобщо всичко може да ти се догади :lol:
18.11.04
14:43
1. Какви са ти аминокиселините? Аминогейм 1500 ли? Юнивърсъл ли, що ли? Трябва повече инфо за да ти кажем нещо повече. Едно ще ти кажа аз: няма аминокиселини за чистене и за маса. Аминокиселините са градивните съставки на белтъците. Има тренировки за чистене и за маса. Има хранене за чистене и за маса, като при последното във всеки хранителен режим има и белтъчини. Важното е ти да си сметнеш храненето добре; не разчитай аминокиселините да го сметнат вместо теб.
2. Същото като едно. Кой е, какъв е..... И изводите са такива. При усвояване на протеина и натрупването му в мускулите, да - ще качиш маса. Може и обаче да не е чист ако храненето ти не е правилно балансирано.
3. Завси колко е тренирал и какви резултати е постигнал; но по принцип резултатите със стероиди се губят по - бързо от резултатите без стероиди; падане ще има, но няма да е толкова голямо.