11.02.07
15:43
русенци от къде си купувате добавки,къде са най-евтини и къде има най-голямо разнообразие ?
аз знам само онзи магазин до Каppa :roll:
На Kaufland има добавки на Nutrim - веднъж си взех L-карнитин, но втори път там няма да пазарувам. Следващия път ще си взема добавки от самия фитнес, в който тренирам :)
[quote author=“Jonhy”]русенци от къде си купувате добавки,къде са най-евтини и къде има най-голямо разнообразие ?
аз знам само онзи магазин до Каppa :roll:
то друг магазин освен тоя и фитнес залите няма . Затова там цените са ОГРОМНИ . Аз вече на добавки се отказах да зимам те тука са 2 пъти по-скъпи от нутришънтаргет
11.02.07
21:30
AYO освен тоя сайт друг вариант за по-евтино място няма ли ?
ами ако идеш до някой друг град ама ..
Скъпотия е голяма по простата причина, че няма конкуренция
Виж на фитнес зала “Сила” там има някой неща на по-хубавите фирми ама цените не са много различни
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=24198 e тоя протеин в Русе струва 54 лв
например да не кажеш, че си измислям
11.02.07
22:25
няма ли някъв начин ако ти предстои да поръчваш да се съберем да поръчаме няколко човека ако дават
няква отстъпка ли деазнам
12.02.07
12:16
Може да си поръчаш от офисите в Пловдив, те ще ти го изпратят :)
[quote author=“Jonhy”]няма ли някъв начин ако ти предстои да поръчваш да се съберем да поръчаме няколко човека ако дават
няква отстъпка ли деазнам
мисля, че като сме повече от 5 човека и е доста по-евтин колета, но това е за иистбей ще проверя иначе и за нутришън таргет
12.02.07
19:51
били споделил какви са цените на креатина главно да се орентирам горе долу
ти не прочете ли какво написах по-нагоре ?