Zimag

RA

12.02.07
21:55

Здравейте,приятели от бб-тиим  :D Искам да ви питам нещо.Аз съм на 16 години,70 кила,175 височина.Искам земам Зимаг щот неам пари за др добавки.Вярно че тренирам от почти година ма мисла че имам напредък и реших вече почна добавките. :wink: Така искам питам има ли нещо вредно в зимането на зимаг от един 16 гдоишен  :roll: Благодаря за помоща предварително :)

12.02.07
22:08

Няма нищо лошо, но не мисля че от тази формула ще имаш големи резултати - насочи се към протеин + креатин ;)

RA

12.02.07
22:16

Мерси чоек ама нема пари.Пък и за 7-9 месеца качих 7 кила,немисла че треа прекалявам като имам нормални резултати кат за начинаещ :wink: Се пак от Зимага възможно ли е да кача поне малко маса заради слабия им тестостеронен ефект.

12.02.07
22:19

Колкото и малко пари да имаш събирай и по-добре след 1-2 месеца си земи протеин + креатин. Според мен не си давай парите за Зимаг - сигурно ще вземеш този на биогейм нали?

RA

12.02.07
22:27

еми да на Биогеим. Ама тфа мно скъпо протеина аре може го опраа ама 44 леа за 1 кило :shock: не съм те толкова богат.апък нема ли кинти нема и сериозни резултати за съжаление

12.02.07
22:27

То добавката си е добре аз я пия но трябва да я комбинираш с нещо.Само с нея нищо няма да направиш.

RA

12.02.07
22:35

Ми дедазнам може ли го комбинирам с Аминокиселини че по-евтино?Silver_hawk пробвал си зимаг,ше ми каеш ли дава ли сила и издръжливост когато тренираш :wink:  :wink:

12.02.07
22:40

Ти търсиш евтиното - аз ти казвам от кое ще имаш ефект :) креатин и протеин

RA

12.02.07
22:45

тфа е положението мерси  :o

12.02.07
23:00

[quote author=“ramzes”]Ми дедазнам може ли го комбинирам с Аминокиселини че по-евтино?Silver_hawk пробвал си зимаг,ше ми каеш ли дава ли сила и издръжливост когато тренираш :wink:  :wink:

дава но не очаквай чудеса.аз го пия с трибестан креатин и протеин и ефекта е много добър :D

12.02.07
23:52

70 лева ти излиза креатин и протейн грубо :) По-добре почакай малко , събери пари , за да има смисъл и резултат.
Тва се едно да си купиш стара кола - таралясник и да даваш сека седмица пари за ремонти или да си купиш по-сгодна кола, която няма да се чупи. Мисълта ми е такава , че ти ще пиеш Зимаг , ще си купиш няколко кутийки и няма да имаш , особен резултат , но пак ще си дал доста пари , по-добре 1 път си земи протейн и креатин и знай , че всичко ще е ок :)
1 път направи нещо , но нека то бъде както трябва ;) Успех

RA

13.02.07
17:11

е ок разбрах за протеините ама се пак треа го зимам постоянно,секи месец,а няма да мога.Така че ще карам на зимаг и яко хранене с продукти дет съдържат повече протеини и така ще я карам па кат са опарича мноо ясно ще зимам нещо здраво

IN

13.02.07
21:17

Абе стига с тоя зимаг бе братле...като толкова си оклошарял си земи само 1 креатин и карай на яко ядене...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1