Претрениране

12.02.07
17:54

Ще помоля хората, които са претренирали да пишат тука, също и как са претренирали, защото в толкова теми чета: е няма ли да претренира от толко упражнения...ще претренираш намали упражненията...и т.н. пък според мене не е толкова лесно да се претренира, все пак не правите по 10 упражнения на МГ...много слаб го мислите, че е тоя организъм, сега ако не ядеш добре е ясно, че мускула няма да се развива нормално и е по-лесно претренирането, но ако си яде повече няма да е толкова лесно, както го мислите...това е моето мнение, искам да чуя тези, които са претренирали и знаят от опит, защото аз досега не съм.

13.02.07
00:03

Ами аз лично познавам (от квартала е), а и други от Пловдив, които попринцип ходят в небезизвестното Рондо (muscle art), нашия приятел “Бънди” , който верно е доста замазнен, и е с огормен корм... Но той тренира минимум 3-4 часа , сига до 6 часа в ден за тренировка... Преминава през абсолютно всички уреди които съществуват за тази мускулна група, и той твърди че няма такаова нещо като претренирване... но все пак той има невероятно огромен прием на калории, говорим наистина невероятен.. Лично аз не одобрявам неговия стил, но реших че това ще е по темата....

13.02.07
09:55

[quote author=“DissenteR”]Ами аз лично познавам (от квартала е), а и други от Пловдив, които попринцип ходят в небезизвестното Рондо (muscle art), нашия приятел “Бънди” , който верно е доста замазнен, и е с огормен корм... Но той тренира минимум 3-4 часа , сига до 6 часа в ден за тренировка... Преминава през абсолютно всички уреди които съществуват за тази мускулна група, и той твърди че няма такаова нещо като претренирване... но все пак той има невероятно огромен прием на калории, говорим наистина невероятен.. Лично аз не одобрявам неговия стил, но реших че това ще е по темата....

Т.е. човека въпреки, че тренира страшно много пак не претренирва щом расте, така че и 4 упражнения да сложиш за малка МГ(не препоръчвам, само давам пример) пак няма да претренираш, ако приемаш повече храна.

[quote author=“Thorax”]Ще помоля хората, които са претренирали да пишат тука, също и как са претренирали, защото в толкова теми чета: е няма ли да претренира от толко упражнения...ще претренираш намали упражненията...и т.н. пък според мене не е толкова лесно да се претренира, все пак не правите по 10 упражнения на МГ...много слаб го мислите, че е тоя организъм, сега ако не ядеш добре е ясно, че мускула няма да се развива нормално и е по-лесно претренирането, но ако си яде повече няма да е толкова лесно, както го мислите...това е моето мнение, искам да чуя тези, които са претренирали и знаят от опит, защото аз досега не съм.

За мен няма претрениране вече в това съм се убедил има просто недояждане и недоспиване, когато имам в периоди в които не мога да се храна като хората или пък си недоспивал и при съвсем обикновенна тренировка в залата от 30мин по 3упрж за мускулна група пак на другия ден съм смазан и имам ужасната мускулна треска. Погледни тоя линк http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23081 има интерсни неща там ще видиш че такова нещо претрениране няма стига да се храниш като хората, за мен човек от там трябва да си преценява как да тренира от това как се храни почива и какви суплементи взима.

13.02.07
10:41

[quote author=“RejiMillar”]За мен няма претрениране вече в това съм се убедил има просто недояждане и недоспиване, когато имам в периоди в които не мога да се храна като хората или пък си недоспивал и при съвсем обикновенна тренировка в залата от 30мин по 3упрж за мускулна група пак на другия ден съм смазан и имам ужасната мускулна треска. Погледни тоя линк http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23081 има интерсни неща там ще видиш че такова нещо претрениране няма стига да се храниш като хората, за мен човек от там трябва да си преценява как да тренира от това как се храни почива и какви суплементи взима.

Прегледах я набързо, но не ми се четеше толкова  :)...иначе и аз така си мисля, но също я пускам темата, защото знам, че тези които са по напреднали ще се съгласят с мене и да може повече хора да я прочетат и някой като си сложи програма с повече упражнения да не му казват: намали ги щот ще претренираш(без да знаят как се храни).
Айде живи и здрави  :wink:

13.02.07
11:00

[quote author=“Thorax”]Ще помоля хората, които са претренирали да пишат тука, също и как са претренирали, защото в толкова теми чета: е няма ли да претренира от толко упражнения...ще претренираш намали упражненията...и т.н. пък според мене не е толкова лесно да се претренира, все пак не правите по 10 упражнения на МГ...много слаб го мислите, че е тоя организъм, сега ако не ядеш добре е ясно, че мускула няма да се развива нормално и е по-лесно претренирането, но ако си яде повече няма да е толкова лесно, както го мислите...това е моето мнение, искам да чуя тези, които са претренирали и знаят от опит, защото аз досега не съм.

“Не можеш да разбереш къде е границата на твоята издържливост, ако не я преминеш поне веднъж” Г.Бадел
Лично аз я преминавам веднъж на 1-2 месеца (става въпрос за всеки мускул) Претренирам , но това може да спре растежа ми само ако не дам достатъчно почивка на мускула ,за да се възстанови оптимално.

Претренирането е зимислено за да не се дават толкова дълги обянения за равновесието между почивка, хранене и тренировка. Откакто се занимавам с лека атлетика е ,че когато има почивка и суплементи, няма претрениране. Шашках се за краката, че ще се скапят при ежедневните тренировки, ама не стана така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1