12.02.07
22:14
хубаво ли е да се пие на ден по към 7 - 8 литра вода ако иска човек да надебелее
12.02.07
22:19
Намали ги малко. Да кажем 4-5.
12.02.07
22:39
Да надебелееш от вода ХАХАХАХАХаххаАХАХАХ Къциииииииии !
Ти дори да си покачиш теглото, надебеляването означава сланина и меса, които водата няма как да ти предостави.
Плюс това многото вода на ден, мисля че трябва да се пие от хора, които искат да отслабнат. Като искаш да надебелееш яж всеки ден 1 кг. пържени картофи с 200 гр. сирене в продължение на 1 месец и ще има ефект. Гарантирам ! :wink:
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Да надебелееш от вода ХАХАХАХАХаххаАХАХАХ Къциииииииии !
Ти дори да си покачиш теглото, надебеляването означава сланина и меса, които водата няма как да ти предостави.
Плюс това многото вода на ден, мисля че трябва да се пие от хора, които искат да отслабнат. Като искаш да надебелееш яж всеки ден 1 кг. пържени картофи с 200 гр. сирене в продължение на 1 месец и ще има ефект. Гарантирам ! :wink:
Оле боже...
Ми не напротив, ще забързащ метаболизма си. Обаче тия 7-8 литра натоварват сърдечно-съдовата система. То вода вода, ама чак толкова. Не забравяй, че в храните има процентно съдържание вода. Не усещащ ли ускорен сърцетуп? тя водата има термогенен ефект. Всяко нещо прекалено е прекалено... :wink:
12.02.07
23:59
Chrisich като нямаш какво да кажеш по темата не трупай мненийца...
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Chrisich като нямаш какво да кажеш по темата не трупай мненийца...
Регистриран съм преди 3 години, а ти преди месец, а имам 3 пъти повече мнения от теб. Как мислиш дали трупам “мненийца”?
13.02.07
06:18
@Chrisich, защо “оле боже”? @CSKA_FoReVeR правилно му каза как да надебелее, но не и да качи ММ ;) .
Иначе @blizanko, какато @Jorku ;)
//Офф
[quote author=“Funkdoobiest”]@Chrisich, защо “оле боже”? @CSKA_FoReVeR правилно му каза как да надебелее, но не и да качи ММ ;) .
Иначе @blizanko, какато @Jorku ;)
Имах предвид, че покачването на теглото се дължи и на водна задръжка.
Но не ми се редактираше целият му пост!
//Офф
[quote author=“blizanko”]хубаво ли е да се пие на ден по към 7 - 8 литра вода ако иска човек да надебелее
от вода не можеш да надебелееш.Тя не съдържа калории.