Свободни двубои " ШУТО "

Първо състезание по „SHOOTO” свободни двубои „ММА” под ръководството на Българска федерация „ SHOOTO”
На 10.02.2007 в град Пловдив ,зала 2 на панаирната палата се проведе национален турнир стил „Шуто”.
Продуцентска къща М-арт, предаването „Фитнес Мания” и федерацията по „Шуто”, организираха невероятен спектакъл, който може да се мери със „кеч манията” по американските канали. Мащабно организирано и отлично проведено, невероятно шоу. Турнир с много емоции, неочаквани обрати и страхотна шоупрограма (щом са там Фитнес Мафия). В публиката бяха Лучано, Ванко „Едно”,Маги Вълчанова, Роси Черногорова, известни личности от шоубизнеса, подземни босове, спортни величия, политически дейци.

На ринга: Зрелищни гладиаторски битки, без преструвки и лигави нокдауни. Седем от срещи не достигнаха до първия гонг. Двама от участниците в тях бяха изнесени на носилки. Два двубоя продължиха до два рунда. Най-атрактивната девета среща, вдигна на крака трихилядната публика. Софийските бойци от клуб „Гладиатор” взеха най-много отличия, след тях в каласацията са Пловдив, Стара загора, Велико Търново и Петрич. За смекчаване на бруталната , пропита с адреналин и тестостерон атмосфера се погрижи скандалната певица и мис фитнес Ан-Джи и балет „Електра”, Дичо ,екипа на „Фитнес Мания”.

Извън ринга: Пионера на свободните двубои, варненската федерация „Валетудо” , нямаше представител. Според „зад рингов” източник, не са били поканени.

Най-интересното,се случи
Извън регламента:
Киро Скалата (Кирил Вълчев водещия на предаването „Фитнес Мания”), извика асистента от синия ъгъл –Митьо Крика .След кратко заговорничене, Митака взе микрофона и предизвика на , ЧЕСТЕН двубой председателя на българската федерация на силните мъже Мирон Йорданов, присъсътващ като зрител. За огромна изненада на публиката, един спор между Крика и Мирон, който не можа да се реши в съда с години, се разреши в рицарски двубой. Цялата зала беше взривена ! Всички мислеха до последно, че това е постановка.
Но не беше !

Давид и Голиад в съвременен вариант. Димитър Ходжев 90 кг ,който се готви за състезания по фитнес ,а както разбрахме от „зад ринговия” източник, лошата му форма се дължи и на хранително отравяне – срещу Мирон Йорданов 140 кг. човек с немалко опит в силовите и бойните спортове. Изпълнителния директор на федерацията по шуто Димитър Стоянов даде ръкавици на двамата претенденти и обясни правилата на двубоя – почти БЕЗ ПРАВИЛА ! Киро Скалата се бръкна 300$ за награда на победителя, към него се присъедини и председателя на федерацията по бокс ,който добави още 100 лв. Към наградния фонд.
За двубоя: Крика спечели с безпрекословна победа , след като успя да направи смъртоносен ключ на противника си. Снимките говорят !

Извън сценария : Вдъхновен от Митьо Крика, съименника му Митьо Пищова, излезе на ринга и предизвика съквартиранта си от “Big Brother” – Дим Дуков. Пищова след като свали 20 кг, и се е превърнал в неразделна част от „Фитнес Мафията”,се включи още веднъж извън сценария, като нападна със зъби сочната 120 см. гръд на Анита от Лас Вегас, сексапилната асистентка на водещия Киро Скалата.

Това единствено и неповторим шоу беше директно излъчено по „Канал 3” и с репорртажи по „Нова”, „Диема” и „Евроком”. „М-сат” и „Фитнес Мания” правят филм за събитието, който ще можете да гледате на 25.02.2007 от 18:30 по М-сат и повторение, 04.03.2007 от 8:30 сутринта.
Не го пропускайте!

www.bgtrener.com
материал „Фитнес Мания”
11.02.2007г.

Снимки в галерията на BgTrener

СНИМКИ - тук. www.bgtrener.blog.bg

12.02.07
10:45

Братле мн си възторжен нещо, не знам как е било на живо, но го гледах по канал 3 и беше пълна боза !
Идеята е добра, надявах се да се получи нещо като К1, но просто нямаше място за сравнение. Организацията беше мн слаба - това е основният минус за мен. Да се надяваме, че след още няколко години шоуто ще започне да прилича на нещо. А тая Анита беше жалка гледка (с тва фъфлене и селско поведение). За певците да не говорим.. можеше да се помъчат да не слизат от сцената преди да е свършил playback-ът (Дичо). Въобще Дичо мн лошо впечатление ми направи с детските песнички по време на такова шоу.

Най-мн ми хареса съдията с голата глава Митьо :D
Тренира в Перлата (също като мен) и има УНИКАЛНО тяло. Знам, че е някав боец и се надявах да повъргаля някой но уви .. поредното разочарование.

Да се надяваме занапред да става добро шоу, но за сега си е слаба работа :!:

12.02.07
14:40

ахаха тоя плондер къв бой е отнесъл  :lol:

DN

12.02.07
14:44

Садията с голата глава беше Митьо Лудия а той също беше и организатор на турнира заедно с малкото Стъке а иначе митко е Джиу Джицу и ходи в чужбина на свободните боеве.
Иначе и аз бях в залата и наистина повечето момчета изобщо не бяха на ниво ама изобщо  :!:

12.02.07
15:26

[quote author=“dn_bg”]Садията с голата глава беше Митьо Лудия а той също беше и организатор на турнира заедно с малкото Стъке а иначе митко е Джиу Джицу и ходи в чужбина на свободните боеве.
Иначе и аз бях в залата и наистина повечето момчета изобщо не бяха на ниво ама изобщо  :!:

То затова и замислям след време да се пусна.... :) Има и друг от форума който е мераклия :)

12.02.07
16:27

[quote author=“fixer2”]То затова и замислям след време да се пусна.... :) Има и друг от форума който е мераклия :)

Какво тренираш?

FZ

12.02.07
17:16

С една дума Кирова работа.  :wink:

12.02.07
19:34

[quote author=“dn_bg”]Садията с голата глава беше Митьо Лудия а той също беше и организатор на турнира заедно с малкото Стъке а иначе митко е Джиу Джицу и ходи в чужбина на свободните боеве.

малко оффтопик стана ама ми е интересно за кво Лудия  :D

DN

12.02.07
19:45

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“dn_bg”]Садията с голата глава беше Митьо Лудия а той също беше и организатор на турнира заедно с малкото Стъке а иначе митко е Джиу Джицу и ходи в чужбина на свободните боеве.

малко оффтопик стана ама ми е интересно за кво Лудия  :D

Ами така му е прякора  :wink:  всички така го знаят

13.02.07
11:51

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 23:04.

КВ

13.02.07
13:19

а има ли го Митьо Лудия на снимките и ако го има кой е ? :roll:

13.02.07
13:34

[quote author=“mitaka101”]Ако някой мисли да се пуска - да отиде да потренира или поне да направи лек спаринг с трениращи този спорт.

Бате, к’во да “потренирва”, за MMA ти трябва много сериозна подготовка. Става въпрос за години тренировки, желанието не е достатъчно, иначе най-вероятния изхода от срещата ще е като тоя със спуканите ребра и останалите “леки” контузии :lol:

офф: КУМЧО ВЪЛЧО, кой е тоя билдър на аватара ти :)

13.02.07
14:03

[quote author=“Mayhem”][quote author=“fixer2”]То затова и замислям след време да се пусна.... :) Има и друг от форума който е мераклия :)

Какво тренираш?

Аз не тренирам , просто след като видях конкуренцията в средните кг и някои от по-горните реших , че с малко подготовка ще съм ок ( Не съм ” гол ” в областа ) :)

JO

13.02.07
14:14

един приятел от моите тр участваше тренирам taekwon-do може да сте го видяли най-харбавия беше, Пламен се казва и спечели срещата  :D да похвала от плд е :P.

DN

13.02.07
14:38

[quote author=“mitaka101”]Един френд е бил там - каза яката работа е било. Изпопребили са се здраво момчетата. от осем срещи 7 изнесени с носилка. На единия счупена скула, нос, скъсан ахилес и спукани ребра. На мен ми прозвуча брутално. И това за 2 000 лв.
Ако някой мисли да се пуска - да отиде да потренира или поне да направи лек спаринг с трениращи този спорт. В София може да се пробва в Славия-Спортес. Там са някои от спечелилите срещите в това издание.
А за организацията и “забавленията” - “Кирчова” му работа.
Много ми е смешно как има наглоста да позира с 35 ръка???
Вече и децата в залата ми му се смеят :D :D :D

Така и аз бях там и зад колисите бях и след састезанието с бойците бях имаше счупен нос на едно момче ат пловдив Наско и скасан минискус на един които е трениор по Кудо в пловдив и него единствено го изнесоха на носилка даже днеска ще го оперират той падна от един борец он НСА.

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]

а има ли го Митьо Лудия на снимките и ако го има кой е ? :roll:

Митьо е високия садия с голата глава ако с и гледал по телевизията  :wink:

[quote author=“Mayhem”]Бате, к’во да “потренирва”, за MMA ти трябва много сериозна подготовка. Става въпрос за години тренировки, желанието не е достатъчно, иначе най-вероятния изхода от срещата ще е като тоя със спуканите ребра и останалите “леки” контузии :lol:

Това е ямятиорската лига тука само да имаш желание можеш да участваш това момче коети игра в последната  среща ниското е от пловдив Бучо му викат и тренира карате от 1 месец и се пуна не спечели но си трагна с 500 лева и само синио око  :wink:

13.02.07
15:04

Последната среща момчето беше от СФ, говорим за 95 +  Което  победи :)

13.02.07
15:05

Бе, на думи лесно изглежда :)

DN

13.02.07
16:31

[quote author=“Mayhem”]Бе, на думи лесно изглежда :)

Наистина трябва да имаш солидна подготовка за такива боеве но половината момчета в събота я нямаха

Само едно ще добавя, дано един ден станат традиционни такива двубои. А за организацията... виждал съм и по-лоши, вярно е ,че това не ги оправдава, но не бих казал ,че е толкова зле.

DN

14.02.07
14:24

Организацията въобще не беше зле. Всички просто много импровизираха защото парвите 4 срещи завършика с много бързи нокаути и се отвори много голям интервал от време което трябваше да запълнят и импровизираха  :wink:  а тези боеве вече са редовни на всеки 3-4 месеца ще са по често просто не може защото на един добар боец толкова му трябва да се подготви за състезание  :wink:

14.02.07
14:30

някаде има ли качено това, което са давали по телевизията :?:

DN

14.02.07
18:40

Скоро ще излиза DVD с боевете  :wink:

15.02.07
17:07

Някой знае ли къде има записи,че ми стана интересно ? :roll:

ВН

15.02.07
19:31

Снимаше се само от 1 камера. Половината неща не се видяха. Камерата беше далечко, това не е като UFC, Pride, Vale Tudo, K1 и така нататък, турнири за стотици хиляди долари...  :?

DN

15.02.07
23:35

Ще трябва малко да се изчака да пуснат DVD-то и тогава аз лично ще го кача  :wink:  ако някой ми обясни как да го кача че не съм много на Ти с компютрите  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1