Едно въпросче...

12.02.07
16:56

Здравейте!Чета и следя този форум от доста време и най-накрая се реших да пиша :) Тренирам модерни танци от доста време..поне 10 години,обичам да спортувам,когато имам време тичам с неупренов клин,ходя на фитнес,но малко се затруднявам с храненето и незнам на какъв режим да премина.Пристрастена съм към бейк роуз  :lol: и такива дреболии,знам че са вредни,но понякога ми е трудно да се сдържам,особенно когато тъкмо съм свалила някое друго кило и отида на рожден ден,немога да ръфам една ябълка цяла вечер докато другите се тъпчат с чипс :lol: Опитвала съм доста диети и съм чела доста неща за храненето,но въпроса е там,че хем ми трябва енергия за тренировки,хем искам да сваля мазнините.Тежа 50кг и съм висока 162см. Опитвам се да сваля мазнините в долната част на корема,малко от бедрата и  седалището.Та въпросът ми е какъв режим ще ми помогне,като допълня че яденето ми се лепи доста ако прекаля...Благодаря предварително,надявам се някой да може да ме посъветва.

FI

12.02.07
18:24

[quote author=“Me40_nyX”]Здравейте!Чета и следя този форум от доста време и най-накрая се реших да пиша :) Тренирам модерни танци от доста време..поне 10 години,обичам да спортувам,когато имам време тичам с неупренов клин,ходя на фитнес,но малко се затруднявам с храненето и незнам на какъв режим да премина.Пристрастена съм към бейк роуз  :lol: и такива дреболии,знам че са вредни,но понякога ми е трудно да се сдържам,особенно когато тъкмо съм свалила някое друго кило и отида на рожден ден,немога да ръфам една ябълка цяла вечер докато другите се тъпчат с чипс :lol: Опитвала съм доста диети и съм чела доста неща за храненето,но въпроса е там,че хем ми трябва енергия за тренировки,хем искам да сваля мазнините.Тежа 50кг и съм висока 162см. Опитвам се да сваля мазнините в долната част на корема,малко от бедрата и  седалището.Та въпросът ми е какъв режим ще ми помогне,като допълня че яденето ми се лепи доста ако прекаля...Благодаря предварително,надявам се някой да може да ме посъветва.

При 50 кг на 162 см драстична диета не ти трябва, просто спри гадостите наречени бейк ролс, торти и тем подобни работи. Почни да тренираш в залата редовно, да се храниш поне 4-5 пъти на ден и резултатите няма да закъснеят. Незнам колко кг искаш да станеш, под 50 за твоя ръст ще е много много малко.

13.02.07
14:33

А примерно като се храня 4-5 пъти на ден храненията какво горе-долу да включват,вечер знам че трябва да избягвам въглехидратите и да наблягам на белтъчини.Трябва ли да избягвам сандвичи или примерно филия с лютеница или с мед... или само да избягвам бейк роуз, сладките неща и т.н.Благодаря предварително

FI

13.02.07
14:46

[quote author=“Me40_nyX”]А примерно като се храня 4-5 пъти на ден храненията какво горе-долу да включват,вечер знам че трябва да избягвам въглехидратите и да наблягам на белтъчини.Трябва ли да избягвам сандвичи или примерно филия с лютеница или с мед... или само да избягвам бейк роуз, сладките неща и т.н.Благодаря предварително

Ами гледай въглехидратите до 15-16 часа да са ти. Филия принципно да, ама хляба да е черен. Сметни си калорийните нужди, умножи ги по коефицента на активност и прецени колко трябва да ядеш за да подържаш горе долу кг си. И не забравяй, че в твоя случай най-важното е спорта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1