Какво е мнението Ви за добавките на Primary Nutrition ?

ИВ

06.01.07
20:08

Какво е мнението Ви за добавките на Primary Nutrition ?  Харесаха ми продуктите в съотношение цена/качество. Очакван вашето изключително важно мнение :).

ИВ

07.02.07
21:41

Никой ли не ги е ползвал ? Интересувам се много :)

13.02.07
15:42

Аз от скоро ги пия и още нямам големи впечатления,но усещам,че имат ефект. :?

Днес си взех от този без аромати и вкус 500 грама протеин суроватъчен. След месец ще напиша как е :) взех си 5 пакета и след като ги приключа ще ти кажа дали ми се отразява добре забелязвам че е доста евтин 12 лева пакета ... хвалят го но на вкус е леко солен такъв гадничък ама с мляко и малко захар идеално става :) Преди час изпих първата си доза от него ... вкуса ще го прежидея някак ( ТРАЙ БУЛКЕ ЗА ХУБОСТ ) :) ..... ади от мен толкова.

AS

13.04.07
05:44

Ти с това мляко и захар ще го докараш като гейнър ;)

ИВ

13.04.07
18:33

Да, добре ще ми дойде мнението ти за суроватката им. Мисля да си купя Калциев казеин на Праймъри щот нямам пари за други казеинища, а този ми излиза най-добре :).

13.04.07
21:55

имат ли сайт?

ИВ

16.04.07
15:36

Днес си купих 500 грама Калциев Казеинат на Праймъри :). Плюс това това бих искал да отбележа, че енергийните им напитки са доста добри. Днес изпих една преди тренировка и луднах. Може би заради 130-те милиграма кофеин :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1