Ябълкова диета за изгаряне на мазнини!

29.01.07
17:12

Искам да попитам някой, който разбира? Какво мисли за тази диета ! Аз я правя ве4е седмица, има много добър резултат, мисля да продължа още 2 седмици, а после малко по малко да се захраня! Наистина това е диетата, с която се сваля!

29.01.07
17:28

Това да не е онази диета, която се състои от секс и ябълки и ако не ти действа спираш ябълките... :roll:  :wink:  :wink:

29.01.07
17:40

Аммм нещо такова:) А, не бъзикам се! Питам сериозно де! Добра ли е диетата?:(

29.01.07
18:31

и само ябълки ли ядеш?Не ми се вярва после като почнеш да се храниш да задържиш сваленото

Може ли да опишеш по-подробно самата диета?

29.01.07
19:29

Ами значи сутрин на гладно изпивам чаша топла вода и една ябълка, после отивам да бягам 5-6км, после се прибирам пражя си чай, после след час пак ябълка и до 8 вечерта през 3 часа ябълка! и два пъти чай!

29.01.07
19:32

[quote author=“malinkata___”]Ами значи сутрин на гладно изпивам чаша топла вода и една ябълка, после отивам да бягам 5-6км, после се прибирам пражя си чай, после след час пак ябълка и до 8 вечерта през 3 часа ябълка! и два пъти чай!

Глупост с една дума  :wink:
Не се учудвай като ги върнеш килата след диетата, а и не ми се вярва още 2 седмици да издържиш така  :lol:

FI

29.01.07
20:18

[quote author=“malinkata___”]Ами значи сутрин на гладно изпивам чаша топла вода и една ябълка, после отивам да бягам 5-6км, после се прибирам пражя си чай, после след час пак ябълка и до 8 вечерта през 3 часа ябълка! и два пъти чай!

И каква е целта на това мъчение? Защото ако е да сваляш някой друг кг няма смисъл. :roll:

13.02.07

Много пъти съм правила тази диета и наистина се свалят килограми, но после и се връщат. Трябва много да се внимава и едва ли не през целия си живот да си на ябълки. С две думи - няма смисъл от тази диета.

CS

13.02.07
18:03

С две думи става  :arrow: е*ан организъм след диетата.  :wink:

14.02.07

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]С две думи става  :arrow: е*ан организъм след диетата.  :wink:

А що бе що да става е.ан организъм..кво значи ебан организъм и що така след таа диета става туи нещо :lol:
Пък авторката е бахти лудата 6 км бягане само с неква ябълка на ден..не е хубаво така да правиш :D Виж намали си ябълките и може и чаичетата да махнеш и да не бягаш това е по добрия вариант...и да пиеш повечко вода :)

[quote author=“jorko”]Много пъти съм правила тази диета и наистина се свалят килограми, но после и се връщат. Трябва много да се внимава и едва ли не през целия си живот да си на ябълки. С две думи - няма смисъл от тази диета.

Добре е как така ги правите тия диети-нямало смисъл.Къв смисъл искаш ти?Гладуваи сваляи и после тъпчи пак-и диетата не става за нищо ами как да стане с тая ваща лакумия и свинщина...Ем НВД спазваи-свали си килцата...и след това тъпчи пак..тъпчи ама както само ти си знаеш-и НВД-то няма да става за нищо.Такава е ситуацията с ващо спазване на диети!

FZ

14.02.07
17:43

Абсолютна глупост е тая диетка.  :lol:
Да не е измислила доктор Емилова ?

14.02.07
19:55

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“malinkata___”]Ами значи сутрин на гладно изпивам чаша топла вода и една ябълка, после отивам да бягам 5-6км, после се прибирам пражя си чай, после след час пак ябълка и до 8 вечерта през 3 часа ябълка! и два пъти чай!

Абсолютна глупост е тая диетка.  :lol:
Да не е измислила доктор Емилова ?

Нищо чудно  :lol:
Ако не знаете... [quote author=“D-r Emilova The Great”]”Туберколоза се лекува с глад”

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

14.02.07
20:12

[quote author=“diksi”]Това да не е онази диета, която се състои от секс и ябълки и ако не ти действа спираш ябълките... :roll:  :wink:  :wink:

Чакайте сега малко. Ябълковата диета си е същата както ананасовата и си е много добра. Ядеш всичко друго без ананас - в случая ябълки  :twisted:
А сега сериозно - няма нищо по безсмислено от такава диета, освен ако човек не цели да навреди на организма си!

CS

14.02.07
22:20

Поне вземи покажи малко уважение към тази жена, защото е помогнала на много хора и също така на мой роднина.
Така че :  Show RESPECT !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1