Дигане на холестерола "пет варени яйца на два дена" 15г.

13.02.07
18:07

дали е взможно ся през 2 дена ям вечерта след трен.4 белтъка +1 жълтък някой викат недей тай че ша дигнеш холестерола>според Вас???

13.02.07
18:18

Според мен темата може да се изтрие.

13.02.07
18:18

От 1 жълтък ли? :shock:  :lol:

пълни глупости !
аз съм правил по 60 яйца седмично и нищо.

13.02.07
18:46

не са смейте и аз мисля като вас просто секи опява оле ша качиш холестерол от 5 варени яйца на 15 год си недей за тва питах ама и аз мисля чена 2 дена няма проблем!

13.02.07
18:51

[quote author=“plamen91”]не са смейте и аз мисля като вас просто секи опява оле ша качиш холестерол от 5 варени яйца на 15 год си недей за тва питах ама и аз мисля чена 2 дена няма проблем!

Абе аз като смятам 4 белтъка + един жълтък са 1 яйце и три белтъка. Ти как ги смяташ 5 яйца. Пък може и аз да бъркам, знам ли...

13.02.07
19:06

е да де хихи аз на темата 5 сам написал но попринцип стават както казваш 1 яйце и 3 белтъка как да е мерси за отговорите.

13.02.07
19:43

Според мен няма проблеми... поне аз съм питал доста “здрави” момчета и тук доста четох и мисля, че няма нужда да се плашиш  :wink: . За пример съм аз - ям по най-малко 6 яйца ЦЕЛИ на ден (стигал съм и до 8 )

Нема кво да се притесняваш аз праскам по 10-12 белтъка и 2-3 жълтъка поне в 5 дни от седмицата от 5-6 месеца съм така и нема проблеми плюс тва според последни изследвания холестерола в жълтъка не влияе на собсвения холестерол на човека.

13.02.07
19:59

[quote author=“RejiMillar”]Нема кво да се притесняваш аз праскам по 10-12 белтъка и 2-3 жълтъка поне в 5 дни от седмицата от 5-6 месеца съм така и нема проблеми плюс тва според последни изследвания холестерола в жълтъка не влияе на собсвения холестерол на човека.

Точно това прочетох преди ден, но не помня къде :)

14.02.07
13:15

Даже е много добре да се ядат яица :) Жълтъка на яйцето влияе пряко на хормона на растежа, а белтъка сам можеш да си обясниш защо е важен :)

Абе без холестерол няма хормони !
И е вярно че си има разлика от холестерол до холестерол. Темата е много дълга и вече мисля ,че веднъж се обсъжда.

14.02.07
19:40

[quote author=“plamen91”]дали е взможно ся през 2 дена ям вечерта след трен.4 белтъка +1 жълтък някой викат недей тай че ша дигнеш холестерола>според Вас???

Яйцата вдигат единствено нивото на “добрия холестерол”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1