13.02.07
18:07
дали е взможно ся през 2 дена ям вечерта след трен.4 белтъка +1 жълтък някой викат недей тай че ша дигнеш холестерола>според Вас???
13.02.07
18:24
пълни глупости !
аз съм правил по 60 яйца седмично и нищо.
не са смейте и аз мисля като вас просто секи опява оле ша качиш холестерол от 5 варени яйца на 15 год си недей за тва питах ама и аз мисля чена 2 дена няма проблем!
[quote author=“plamen91”]не са смейте и аз мисля като вас просто секи опява оле ша качиш холестерол от 5 варени яйца на 15 год си недей за тва питах ама и аз мисля чена 2 дена няма проблем!
Абе аз като смятам 4 белтъка + един жълтък са 1 яйце и три белтъка. Ти как ги смяташ 5 яйца. Пък може и аз да бъркам, знам ли...
е да де хихи аз на темата 5 сам написал но попринцип стават както казваш 1 яйце и 3 белтъка как да е мерси за отговорите.
13.02.07
19:43
Според мен няма проблеми... поне аз съм питал доста “здрави” момчета и тук доста четох и мисля, че няма нужда да се плашиш :wink: . За пример съм аз - ям по най-малко 6 яйца ЦЕЛИ на ден (стигал съм и до 8 )
13.02.07
19:57
Нема кво да се притесняваш аз праскам по 10-12 белтъка и 2-3 жълтъка поне в 5 дни от седмицата от 5-6 месеца съм така и нема проблеми плюс тва според последни изследвания холестерола в жълтъка не влияе на собсвения холестерол на човека.
13.02.07
19:59
Точно това прочетох преди ден, но не помня къде :)
Даже е много добре да се ядат яица :) Жълтъка на яйцето влияе пряко на хормона на растежа, а белтъка сам можеш да си обясниш защо е важен :)
14.02.07
14:00
Абе без холестерол няма хормони !
И е вярно че си има разлика от холестерол до холестерол. Темата е много дълга и вече мисля ,че веднъж се обсъжда.