12.02.07
22:13
Значи от днес почнах цъкъл.
Креатин - Биотек 500гр.
Суроватъчен протейн - Биотек - 750гр.
Гейнер - П&Б Лабс. 2кг.
Сами виждате не е нищо особенно , неможе да се сравнява с логовете на други химици от форума :P Но все пак добре ще е да се споделят впечатления и от по-обикновен цикъл.
Сега ще дам малко обща информация:
Времетраене на цикъла - 6 седмици
Възраст - 16г.
Тегло - 55кг. (не се смейте) :lol:
Ръст - 181-2см
Обиколка ръка: 29
Тренировъчен опит: 2 месеца
Някой ще кажат , че ми е рано за цикъл и каквото и да било , но реших да опитам :)
Тренировъчен режим:
Пон - Гърди
Вторник - почивка
Сряда - Трицепс , бицепс
Четвъртък - почивка
Петък - Гръб , предно и средно рамо
Събота или неделя - Крака , задно рамо , трапец
Хранителен режим:
Ям г/д както ми падне , но гледам да вкарам всичко в нормите - 150-200гр. Белтък , 300-360гр. Въглихидрат.
Това е накратко , днес вече направих 1вия ден и той протече по следния начин.
Легнах си в 03:30 , станах в 7:00 , Пих 5 гр. креатин и 75гр. гейнер (50гр. въглихидрат) нямах време да ям и отидох направо на даскало.Там хапнах 1 банан , някви лукумени вафли дето за 100гр имат около 80гр. въглихидрат :lol: , 1 Twix и май това беше.Върнах се от даскало ядох 3 бъркани яйца , 200гр ориз , 1 пилешки гърди. Излезнах , около 17:00 изядох 1 шоколад (преди това 1 чашка Уиски :lol: ) , прибрах се 18:10 ядох 1 банан , 6 филийки от франзела и около 50гр. шунка, пих си креатина и занимах за тренировка. Очудващо дори и за мен , но при наличието на 3 часа сън , си направих доста добра тренировка , от лег с 45кг си направих 3тата серия без проблем. На пулолег с дъмбел започнах със 16 , а преди 2 седмици едвам правех със 14кг. Обратен лег за първи път правих и 45кг. ги бутах с малко затруднение в последните 2 повторения. След тренировка пих протейна (23гр. белтък) и още 5гр. креатин. Веднага след това изядох още 1 шоколад (50-60гр. въглихидрат). В момента ям още 1 пилешки гърди и 1 малка пържолка пишека , 100гр сирене и 100 кашкавал + 1 кофичка кисело мляко. Ще си пия още 5гр. креатин и мисля да легам , защото немисля , че 3 часа сън са ми достатъчни :lol:
12.02.07
22:27
Много зле с тоя сън. Спи ПОНЕ 8 часа, за препоръчване 10. А и следобед ако вкараш някой и друг час още по-добре. Аз лично имам по 12 часа сън и има ефект.
12.02.07
23:45
Забравих да кажа ...
Гейнера го пия 1 път на ден , сутрин , след като взема 1вата доза креатин
Протейна го пия 1 или 2 пъти в зависимост от това каква възможност имам за ядене ;)
Креатина го пия 5 дена зареждаща фаза - 4 пъти по 5 грама , в тренировъчен сутрин , преди и след тренировка и преди лягане. В не тренировъчен сутрин , следобед , вечер (7-8-9) и преди лягане. След това ще пия 2х5грама ;)
Протейна и гейнера няма да ми стигнат , но като свършат пак ще си купя ;)
13.02.07
00:42
тц както каза Баш Майстора,много ло6о с тоя сън и е така без сан колкото и добафки да зимаш колкото и да се тапчеш нищо няма да напвиш.Видях какво си писал какво си ял за цял ден и като гледам така ако продалжаваш 1 месец е по вероятно да свалиш кг отколкото да качиш без да се обиждаш.
Слушаи ме сега,значи 8:00 ядеш 100-200грама овесени ядки (корн флеикса или миусли) изпиваш 1 моляко от 2% и ядеш 2 банана
10:00 ядеш 100грама извара и 50грама протеин на прах + 1 банан
12:30 - 200гр пилешко филе и 200грама ориз със 3 4 филии хляб(ражен)
15:00- 6-7 белтака и 2,3 филии ражен хляб
18:30 200гр риба / на скара / и 200грама картофи(варени) + салата зеленчуци
23:00 - плодове/ябълки,граипфрут,портокал и т.н
после мах до 00:00 си в леглото ко имаш няква работа си разпредели храненето,ако бачкаш ношна смяна нешо пак направи сичко възможно да се храниш правилно и здравословно!
13.02.07
07:38
Виж са да имам много сводобно време разбирам ... Ама аз нямам, ясно ми е какво , как и кога трябва да ям ;) Просто има дни , в които съм мн. зает и немога да ям толкова ;) Все пак мерси за примерния режим , незнаех , че Корн Флекса може да е като заместител на овесените ядки :roll: :) Примерно днес (вторник) след даскало съм на военна, след тва до 3то районно и след тва на мач ... и си ебало веку :lol: :P Сряда ще наваксвам със сън и храна :)
То като си на военна комисия, май може целия ден да не ходиш на даскало :)
Очаквам впечатления от добавките :)
Уф, тея логове само на мен ли са ми особено скучни :roll: ? Пич, стига ни занимава с глупости. Ядеш “както ти падне”, спиш по 3 часа, ми какво очакваш от добавките? Само хабиш материал и този така наречен “лог” е напълно безмислен.
13.02.07
16:33
[quote author=“butthead”]Уф, тея логове само на мен ли са ми особено скучни :roll: ? Пич, стига ни занимава с глупости. Ядеш “както ти падне”, спиш по 3 часа, ми какво очакваш от добавките? Само хабиш материал и този така наречен “лог” е напълно безмислен.
1во земи се стегни, като логовете са ти скучни не ги чети ! Има други раздели , други теми !
2ро 1 ден, през който не съм спал и ял много не значи, че така ще го карам до края !
3то не ми даваш ти парите , че да ми кажеш дали хабя с тях матерял , като ти почнеш да ми даваш пари тогава ми давай оценки какво хабя и какво не !
Суплементи без правилно хранане са като подправки без месо. Мислиш ли, че риган, черен пипер и кимион, ще заместят пържолата а? Или ще ги хапнеш с баничка?
За мен тези лого-ве имат голям смисал - точно така може да се види каде бърка един спортист - като се наблюдават неговите действия (хранене и тн.) в период от време и ако има някой доброжелателен, може да помогне на спортиста ;)
[quote author=“ZUM”]За мен тези лого-ве имат голям смисал - точно така може да се види каде бърка един спортист - като се наблюдават неговите действия (хранене и тн.) в период от време и ако има някой доброжелателен, може да помогне на спортиста ;)
Е ти като му видиш подписа трябва да ти стане ясно, колко акъл може да поеме този “спортист”. То да е ... (спринцовка) да му го набиеш, ама то акъл... :lol:
[quote author=“locvs”][quote author=“ZUM”]За мен тези лого-ве имат голям смисал - точно така може да се види каде бърка един спортист - като се наблюдават неговите действия (хранене и тн.) в период от време и ако има някой доброжелателен, може да помогне на спортиста ;)Е ти като му видиш подписа трябва да ти стане ясно, колко акъл може да поеме този “спортист”. То да е ... (спринцовка) да му го набиеш, ама то акъл... :lol:
Е ти си про щом от потписите почна да разбираш кои е спортист и кои не е !
Кво му е на подписът :roll: btw НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ :wink:
Edit:Сори за offtopic-a :roll:
13.02.07
23:11
[quote author=“locvs”][quote author=“ZUM”]За мен тези лого-ве имат голям смисал - точно така може да се види каде бърка един спортист - като се наблюдават неговите действия (хранене и тн.) в период от време и ако има някой доброжелателен, може да помогне на спортиста ;)Е ти като му видиш подписа трябва да ти стане ясно, колко акъл може да поеме този “спортист”. То да е ... (спринцовка) да му го набиеш, ама то акъл... :lol:
Не се прай на тЕрикат ;) Подписа ще ми е такъв какъвто аз реша ! И ако по него съдиш какъв съм ще ти кажа само че си глупак ... нищо друго ... нищо повече ...
Петко К - внимавай с езика!
14.02.07
17:01
Втори ден:
Еба ми се майката , добре почнах ядох си сичко точно пих си добавките как си треа ... но това беше до 17:00 докато не излязах :) Събрахме се с едни фр ходихме на ресторант наядохме се напихме се ... прибрах се и цела нощ драйфах ... и разстройство имах , еба ми се майката.
Трети ден: Неходих на даскало , защото цела вечер драйфах , станах 13:30 понеже не бех спал цела нощ.Пих си креатина и гейнера. Хапнах 1 банан , 150гр. корн флейкс и още нещо ма непомня кво :D Са към 15:30 хапнах 1 картофена супа (домашна) + 1 голяма пържола, но още ми се гади.. Към 18:00 пак ще ям, 19:00 отивам на фитнес преди тва си пия 1 доза креатин и 1 шоколад , след това още 1 доза креатин + протейн + 2 банана. Като се прибера към 21:00 ще хапна още 1 пържола , картофи варени и 3-4 филийки препечени. 22:30 най-късно съм в кревата и преди лягане 100-150гр. сиренце + 1 кисело мляко
Тоя алкохол и тоя креатин ... :?
Ако искаш да имаш резултат се въздържай от употребата на спиртни напитки (бас давам, че звуча като мамчето :lol: )
след такова пиене можеш да се обезводниш и на системи да седиш... креатина дърпа вода, повращал си тва пак е разход на вода и алкохола обезводнява организма също, май верно ти се седи в болницата. Малко повече мисли преди да правиш такива изцепки, и аз понякога пия, но винаги гледам да е в рамките на нормалното .......
:wink:
15.02.07
14:06
Да съм пил 1.5-2 литра бира ;) Но драйфах от храната ... не беше наред ...
Иначе вчера - 4ти ден сичко по план си мина , НО във фитнеса правих ръце , такова напомпване не съм имал ! Имах чувството , че стрий ще ми излезнат на ръцете :lol: Беше нечовеко напомпването , ОБАЧЕ сутринта ставам меря си ръката пак си седи 29 :? Щех да се самоубия !
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Да съм пил 1.5-2 литра бира ;) Но драйфах от храната ... не беше наред ...
Иначе вчера - 4ти ден сичко по план си мина , НО във фитнеса правих ръце , такова напомпване не съм имал ! Имах чувството , че стрий ще ми излезнат на ръцете :lol: Беше нечовеко напомпването , ОБАЧЕ сутринта ставам меря си ръката пак си седи 29 :? Щех да се самоубия !
Еми нормално е да ти е пак 29 на следващия ден след тренировката ти за ръце все пак тогава не си въстановил мускулните влакна които си тренирал......измери си ръката след 3-4 дена(когато е възтановена)и ти гарантирам,че ще е повече от 29см :!:
16.02.07
13:27
Така за днес - 5ти ден :)
Сутринта към 6:45 хапнах 350гр. прясно мляко със 100гр. корн флейкс
към 9:00 1 сандвич с пилешка пържола
Пих си само 1 път креатина , сега след като обядвам (мисля да ям , 2-3 яйца + пържола + 1 кисело мляко и малко сирене + банан) да пия креатина , гейнера и протейна :)
Според мен е най-добре да пиеш гейнъра само след трен., а и толкова белтъци (яйца+гейнър+протеин) надали ще се усвои всичко.
18.02.07
09:55
Качих 1 сант на ръката и 1.5кг. тегло :)
Това е на 7мия ден :)
Не забравяй, че креатин-а задържа вода - след цикъла се мери, като изхвърлиш водата, тогава ще е обективния резултат.
Абе пич.Каква пилешка пържола.Ти при 55кг цялото пиле трябва да изядеш.Иначе не става.
16.09.07
18:24
А може ли да попитам, как от 3:00 до 7:00 са 3 часа? Трябва да заспиваш за 1 час?