13.02.07
10:31
Интересува ме дали креатин монохидрат оказва някакво влияние на сърцето,неговата деиност и кръвното налягане?Задарйането на вода в организма влияе ли по някакъв начин?
Петко К - преместена! Внимавай къде пускаш темите си!
13.02.07
19:57
Ми не знам как влияе, но знам, че не си за тоя раздел :roll: Иди на съответния раздел от форума и попитай там :)
Ами косвено уж влияе...Понеже задържа повече вода вследствие,на което се увеличава кръвната плазма.Ако си здрав и нямаш сърдечни проблеми,пий си креатин както трябва без да предозираш и поемай повече вода,не мисля,че ще имаш някакви проблеми.
Колкото до ексерзайз пич като нямаш какво да кажеш просто не пиши...Аман от такива като тебе и пишлемета,които зараждат някакъв спор в съседната тема за съотношение постове знания.А това е призив към тях имате си ЛС-та,мирки,скайпове джанкайте се там.Има си модератори за раздели,правила и т.н.
ЕДИТ:не визирах тебе...говорех за plamen91 и цска форевар.
13.02.07
21:55
Виж сега, вярно не му написах нищо по въпроса, но само отбелязах, че темата не е за тук - на дали това прави някакъв спор? Интересно как можеш да ме наречеш пишлеме като дори малко не ме познаваш!