NOW Foods

Прескочи до:

30.01.07
21:09

Видях рекламата в сайта.Какво мислите за тази марка?Добри ли са?
nowbg.com/

IN

30.01.07
21:11

NOW са мн добра марка...имат ако не се лъжа най-много продукти от американските фирми а и като качество са супер...сега съм си и поръчал едни техни работи....

30.01.07
21:32

Просто казано една от най утвърдените марки на американския пазар това е като сертификат за качество  8)

30.01.07
21:38

Качеството на продуктите им не подлежи на коментар.Такъв асортимент имат, че като го видях направо се  :shock: .

30.01.07
22:44

Някакво мнение за суроватката им!? Те са и на бая високички цени също!

Фирмата е много добра. Най-големият асортимент в САЩ. Също така е фирмата с най-малка реклама, а едни от най-големи продажби.

Не могат да се похвалят с протеин. Основно при тях се вземат отделни продукти. Не са по базовите неща, така да се каже.

Най-известни са им витамините, ZMA и ЕМК :)

КВ

31.01.07
21:20

[quote author=“silver_hawk”]Видях рекламата в сайта.Какво мислите за тази марка?Добри ли са?
nowbg.com/

абе викам да попитам къде в бг. може човек да си купи от тези хр.добавки че не съм ги виждал по магазините ?  :shock:

02.02.07
01:55

[quote author=“WHOA”]То за хубаво сигурно са хубави, обаче като цени не се различават от всички останали вносители у нас.

Разгледай по-детайлно цените и ще видиш че на някой продукти са значително по-ниски от аналогичните неща на други марки!

Засега най-удобният начин е да си ги поръчаш директно от сайта - при поръчка над 60 лева доставката е безплатна ;)

12.02.07
19:10

[quote author=“kao”][quote author=“WHOA”]То за хубаво сигурно са хубави, обаче като цени не се различават от всички останали вносители у нас.

Разгледай по-детайлно цените и ще видиш че на някой продукти са значително по-ниски от аналогичните неща на други марки!

Засега най-удобният начин е да си ги поръчаш директно от сайта - при поръчка над 60 лева доставката е безплатна ;)

Добре, послушах те  :)
И така като гледам Гейнъра си заслуажава. ХУбавото е, че за 2 дни можеш да имаш доста качествени неща.

12.02.07
21:47

[quote author=“WHOA”][quote author=“kao”][quote author=“WHOA”]То за хубаво сигурно са хубави, обаче като цени не се различават от всички останали вносители у нас.

И така като гледам Гейнъра си заслуажава. ХУбавото е, че за 2 дни можеш да имаш доста качествени неща.

Все пак марката е от ранга на Оптимум и Юнивърсъл и цените трябва да се сравняват с тези 2 марки, а не с POWER FOOD или Genesis ;)
Погледни течния карнитин, витамините адам, неовкусения изолат, БЦАА, Казеина, трибулуса 90 табс ;)

IN

12.02.07
22:26

[quote author=“WHOA”][quote author=“kao”][quote author=“WHOA”]То за хубаво сигурно са хубави, обаче като цени не се различават от всички останали вносители у нас.

Виж също Carbo Gain на NOW за мене много си заслужава-100% сложни въглехидрати,които като се смесят с протеин стават идеално заместване на хранене,a не като гейнърите които са пълни със захар...а такива заместители на хранене както знаеш са бая скъпички ако ги зимаш на готово...за 63 кинта 3200гр които стигат за 2 месеца,което е доста добре...

CS

12.02.07
22:40

Л-карнитина е наистина добър.  :wink:

13.02.07
00:37

тези NOW изглеждат много добре!! А и парите не са им много за качеството, което обещават. Мисля да ги пробвам!

13.02.07
07:59

След време определено ще се взима от тях :wink: Протеинът не е от най-добрите,но пак е в пъти по-качествен от всички
БГ боклуци...

13.02.07
10:11

[quote author=“4oKuTo”]След време определено ще се взима от тях :wink: Протеинът не е от най-добрите,но пак е в пъти по-качествен от всички
БГ боклуци...

Защо реши че протеинът не е от най-добрите? Според мен изолата е сред най-добрите протеини в БГ?

HE

13.02.07
10:49

[quote author=“kao”][quote author=“4oKuTo”]След време определено ще се взима от тях :wink: Протеинът не е от най-добрите,но пак е в пъти по-качествен от всички
БГ боклуци...

Защо реши че протеинът не е от най-добрите? Според мен изолата е сред най-добрите протеини в БГ?

И според мен е от най-добрите продавани в БГ. Единствения с който мога да го сравнявам е със суруватката на Оптимум. Протеина ми го донесоха от САЩ и беше съм 2.5 кг., но след като и тук ги има вече скоро ще си взема и от останалите продукти.

13.02.07
12:33

Според американците най-добри като цена-качество са:Optimum,Higher Power,EAS,Dymatize…NOW е ясно,че са много качествени,но не се споменават много...

Edit:Истината е,че няма голяма разлика между продуктите на толкова реномирани фирми...

13.02.07
12:40

[quote author=“4oKuTo”]но не се споменават много...

В голяма грешка си ;)
Няма друга фирма с такъв огромен асортимент  :shock:
Друг е въпроса, че нямат някои нашумели екзотични добавки, но това не ги прави по никакъв начин “лоши”.

JO

13.02.07
13:04

голяма реклама им напраихте...нещо по конкретно за креатина,глутамина и таурина който
предлагат някой може ли да каже
и някой поръчвал ли е от сайта има ли някви проблеми с поръчките и т.н.

IN

13.02.07
15:14

Кво по конкретно бе пич,качествени са...погледни тука www.forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=662779

13.02.07
21:02

понеже са горе долу на еднаква цена суроватъчния протеин(1 кг) на НОУ фудс и Оптимум,кое по-доброто?Оптимум или Ноу фудс

IN

13.02.07
21:25

Е не са на една цена...тоя на ОН е 57 лева,а на НАУ е 46…по принцип на ОН е по-използван протеина,но се съмнявам да има няква разлика м/у двата...

13.02.07
21:31

Нещо си мисля да им пробвам креатина... Някой да има впечатления?

13.02.07
22:24

[quote author=“a8n”]понеже са горе долу на еднаква цена суроватъчния протеин(1 кг) на НОУ фудс и Оптимум,кое по-доброто?Оптимум или Ноу фудс

Чистия изолат на НАУ е по-добър от оптимум 100% уей, но обикновения УЕЙ не е по-добър от този на оптимум.

КВ

14.02.07
11:53

[quote author=“kao”][quote author=“a8n”]понеже са горе долу на еднаква цена суроватъчния протеин(1 кг) на НОУ фудс и Оптимум,кое по-доброто?Оптимум или Ноу фудс

Чистия изолат на НАУ е по-добър от оптимум 100% уей, но обикновения УЕЙ не е по-добър от този на оптимум.

kao ти пил ли си  някви продукти на тази фирма NOW ? :roll:  ако си пил нещо какво по-точно и доволен ли си от тях  :?:

22.02.07
23:24

Пил съм изолат, витамини, адам, глутамин, бцаа и съм доволен... при мен има една особеност де ;) но все пак съветвам да се пробват трибестана, карнитина и другите витамин - тях не съм ги пил но мой приятели са ги пили и са доволни.
[quote author=“a8n”]понеже са горе долу на еднаква цена суроватъчния протеин(1 кг) на НОУ фудс и Оптимум,кое по-доброто?Оптимум или Ноу фудс

http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm

IC

23.02.07
00:02

Now,мисля че имат идеален продукт за стимулация хормона на растежа - триамино... мисля че е перфектен + малко глутамин =горила ;)

Ползвам им витамините ADAM много са добри истинска формула за спортисти.Доставката по нета ми дойде за часове, а съм от Варна.

27.02.07
18:59

Е, аз пък не виждам никакъв смисъл да се поръчва от този сайт - цените са доста високи. Могат да се поръчат същите неща от нетришън-а и въпреки доставката всичко ще излезе 2 пъти по-евтино, особено, ако се поръчват няколко продукта (без тежки неща).

IN

27.02.07
19:02

Ще излезе малко по евтино,но за сметка на това ще чакаш 2 седмици а може и повече

ПУ

27.02.07
20:23

:D :D

IN

27.02.07
20:49

Може да си сигурен в сайта...това е официален дистрибутор на фирмата в БГ..поръчвал съм и ми дойде веднага поръчката

Проблеми със сайта няма да имаш. Отстъпката зависи от общата сума на поръчката.

ПУ

27.02.07
22:04

:D :D :D

[quote author=”Пуека”]а тези суплементи дето смятам да поръчам да ли от тях ще кача някой килограм че са бая скъпички смисъл дали си струват парите  :(  :?:  :shock:

Суплементите са добри. Другото зависи само от теб.

ПУ

27.02.07
22:14

:D :D :D :D

София 1000
ул. “Хайдушка поляна” №55 вх. Б ап. 8

Това е пресечка на ул. “Житница” която пък е пресечка на бул. “Цар Борис III”. Моето предложение е да се обадиш на номера който е даден. Става доста по - лесно всичко  :wink:

CH

04.03.07
18:22

тази фирма предлага ли качествен азотен бустер  :?:
и на каква цена  :?:

[quote author=“CHAiiiii_CHOOO”]тази фирма предлага ли качествен азотен бустер  :?:
и на каква цена  :?:

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=9&id=42&Itemid=46

04.03.07
20:42

Препоръчвам ти варианта на прах по-евтин и по-изгоден!!

ПУ

05.03.07
17:06

[quote author=“kao”]Препоръчвам ти варианта на прах по-евтин и по-изгоден!!

као , ти пил ли си бустер ? Ако си пил ,какво е твоето мнение за тях? Доволен ли си ?Успя ли да качиш нещо от тях и т.н. явно нямаш мнение по въпроса а  :?:  :?:  :?:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1