13.02.07
20:05
здр бих искал да ми кажете нещо по точно относно добавките за покачване на ММ
значи аз съм на 16 г. 170 см. висок и тежа около 55 кг. :(
прочетох мн теми в форума но не разбрах какво ми трябва на мен за да покача ММ моля кажете защото неможе да се кара повече така бих искал да покача ММ колкото се може по бързo
благодаря на вс предварително
13.02.07
20:27
е ти какво искаш - без да си направиш поне някакъв режим на хранене и без доста хапване ( да, не си споменал колко ти е стажа ) да започнеш добавки?! Ми що не си вземеш инжекцийки... поне са по-евтинки... . Я не се излагай ми пробвай с храна - не, че съм против добавките, ама нали знаеш тая изумителна поговорка “Ранъта прай борбъта” . Сподели още неща за теб
13.02.07
20:45
Хранене по 6 пъти на ден ти трябва. Наблягаш на въглехидрати и белтъчини. Към тях вече 1 протеин или 1 гейнър като начало добре ще дойде. Към тях пък вече може и глутамин да си вземеш. Толкова много неща има, че си нямаш представа затова се образовай на тази тема.
опа sry че съм пуснал две теми подред направил съм грешка
да наистина забравил съм да кажа колко стаж имам.ходя на фитнес от около 1месец и половина 2 месеца.програмката съм си я правил аз като гледах белтъчините да са по 5гр/кг и въглехидратите да са по 3гр/кг гледам да не ям всеки ден едно и също защото почва да ми втръсва но гледам и да спазвам нормите за въглехидратите и белтъчините
Абе само с храна не става. Аз имам същия проблем и почнах да ям много и да тренирам много. От тренировките има ефект - от храната няма. Поне при мен. Затова мисля да си взема един гейнер и протеин пък ще видим. НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ХРАНАТА НЕ Е ВАЖНА - да не ме разберете погрешно. Имам предвид, че няма смисъл да се тъпчеш.
13.02.07
21:33
[quote author=“the_pitbull”]опа sry че съм пуснал две теми подред направил съм грешка
да наистина забравил съм да кажа колко стаж имам.ходя на фитнес от около 1месец и половина 2 месеца.програмката съм си я правил аз като гледах белтъчините да са по 5гр/кг и въглехидратите да са по 3гр/кг гледам да не ям всеки ден едно и също защото почва да ми втръсва но гледам и да спазвам нормите за въглехидратите и белтъчините
Направи въглехидратите по 5гр и белтъците 3гр.
13.02.07
23:17
[quote author=”Баш Майстора”][quote author=“the_pitbull”]опа sry че съм пуснал две теми подред направил съм грешка
Направи въглехидратите по 5гр и белтъците 3гр.
Интересно той какво е написал ?