вреди ли марихуаната на билдинга ?

Темата е заключена.
FU

14.02.07
11:31

много мнения сам чувал на вапроса ” Вреди ли марихуаната на билдинга ? ” и сега аджаба някои ще ми каже ли дали наистина вреди или не !

FI

14.02.07
11:33

[quote author=“funeral_agent”]много мнения сам чувал на вапроса ” Вреди ли марихуаната на билдинга ? ” и сега аджаба някои ще ми каже ли дали наистина вреди или не !

Вреди ти на мозъка, марихуаната няма място в живота на един истински билдър! :wink:

14.02.07
11:50

ДA

IN

14.02.07
12:07

Не самата марихуана не вреди...обаче страшно много се обезводнява организма и от там мускулния растеж спира,но има и предимущество че апетита ти много се увеличава...за тва пушиш една цигарка,пиеш едно шише вода и после хапваш една пържола :lol: ...ей това е цикъла за маса!

14.02.07
12:25

[quote author=“funeral_agent”]много мнения сам чувал на вапроса ” Вреди ли марихуаната на билдинга ? ” и сега аджаба някои ще ми каже ли дали наистина вреди или не !

Едва ли е тук мястото да задаваш подобни въпроси :x

РО

14.02.07
12:37

Тая тема е за LOCK !

HE

14.02.07
12:58

А спрете се с тия наркотици.
Ако наркотиците бяха полезни нямаше да са забранени от закона.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1