Имам един въпрос и много се надявам на отговор

Темата е заключена.

14.02.07
12:51

Не знам дали съм го сложил в точния раздел,но са ми казвали,че ако ходя на фитнес и съм г/д нисък-Няма да порастна.Вярно ли е?

14.02.07
12:53

НЕ

IN

14.02.07
13:00

добре колко пъти ще пускаш една и съща тема не ми е ясно?Каза ти се не и ти пак продължаваш...колко си висок че толко си се комплексирал

FZ

14.02.07
15:05

[quote author=“jogabonito”]Не знам дали съм го сложил в точния раздел,но са ми казвали,че ако ходя на фитнес и съм г/д нисък-Няма да порастна.Вярно ли е?

Това са пълни глупости . Казвам го за 100 000 000 път.

JA

14.02.07
15:15

абе.. не се безпокой няма да станеш нисък колко ти е заложено толкова ще станеш всичко е до ген..спортувай радвай се и така спорта прави тъкмо обратното.. така че :)

16.02.07
02:54

не се притеснявай, тъкмо като ръгаш ще можеш да я ближеш по циците без да се прегърбваш  :twisted:

16.02.07
10:27

Абе всеки ден ли ще пускате едни и същи теми?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1