Трябват ми килограми и маса на мускулите

10.02.07
15:08

Здравейте хора нов съм тук и искам да питам какви упражнения трябва да правя вкъщи,защото нямам време за фитнес.Едно момче от моя клас,който хои на фитнес от 3 години и определено има голям напредък.Това момче каза да пражя по максимум 4 серии по 12 лицеви опори и щяло да има ефект.Правя тия упражнения вече месец.Искам да попитам ще има ли резултат ако продължа да ги правя? Ако кажете,че няма искам да знам какви упражнения трябва да правя за всички мускули на тялото?Също искам да ми препоръчате някакъв режим за хранене за да увелича килограмите си.Сега съм тежа 62кг и съм висок 178см.Искам да стана около 70 кг не повече за сега.Благодаря предварително!

FU

14.02.07
11:17

ами разрови се из саита и предполагам ще намериш какви упражнения да правиш в домашна обстановка а режими за хранене също има много просто се разрови пич . . .

14.02.07
20:02

Виж, зависи с какви уреди разполагаш вкъщи - не би могъл с 2 гири и правене на лицеви опори да направиш ръка 40см и 130см гръб примерно. Пича преди мен ти каза - разрови се, потърси доста хора са обсъждали хранителни режими, доста са препоръчани и има доста примерни. Няма да ти е трудно да си направиш сам - даже ще ти е интересно. Само намери таблиците със стойностите на храните. Лошо е, че нямаш време да посещаваш фитнес зала... ако имаше възможност да ходиш на фитнес щеше да видиш колко различно е от вкъщи...  :wink:

Успех в начинанията :)

JO

15.03.07
20:23

[quote author=“antyvirusa”]Здравейте хора нов съм тук и искам да питам какви упражнения трябва да правя вкъщи,защото нямам време за фитнес.Едно момче от моя клас,който хои на фитнес от 3 години и определено има голям напредък.Това момче каза да пражя по максимум 4 серии по 12 лицеви опори и щяло да има ефект.Правя тия упражнения вече месец.Искам да попитам ще има ли резултат ако продължа да ги правя? Ако кажете,че няма искам да знам какви упражнения трябва да правя за всички мускули на тялото?Също искам да ми препоръчате някакъв режим за хранене за да увелича килограмите си.Сега съм тежа 62кг и съм висок 178см.Искам да стана около 70 кг не повече за сега.Благодаря предварително!

Само с лицеви не става оделно прави коремни преси клякания с някакви тежести. Ако имаш някакви гири и те стават. ако имаш лост някаде почвай да се набираш. Бягане ... но не някво маратонско ами по 15 20 минути.
Успех .. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1