Може ли препоръка ?

14.02.07
19:57

Ще може ли да ми препоръчате някакъв суроватъчен протеин, креатин (монохидрат) и глутамин до 200 лв общо.И за колко време ще ми стигнат. мерси предварително

14.02.07
20:03

Склонен ли си да почакаш... http://nutritiontarget.com/ ще ти излезе на далавера,ако поръчаш от там...Може и да използваш гамата продукти на nowbg.com/ ,от там няма и доставка да плащаш...

Ооо 200 лева си е яко пара.
Общо взето щом разполагаш с кинти избирай най - доброто - NOW, ON, Champion Nutrition, Dymatyze и т.н.(има доста фирми) за тези продукти. За колко ще ти стигне зависи от това колко вземеш, така че тоя въпрос на теб си го задай.

14.02.07
20:40

Вземай:100% Whey Protein Chocolate 5 lb. :::производител::: OPTIMUM NUTRITION+Glutamine Powder 300 gram ::::::производител:::::: UNIVERSAL NUTRITION+Creatine Powder 600 grams ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION,това от http://nutritiontarget.com/ би трябвало да е под 200 лева с доставката...Качеството е световно,а добавките стигат за 2 месеца(креатина и за повече,но той се прекъсва през определен период) :wink:

Edit:За тези пари може да направиш различни комбинации от продукти на супер фирми,които са горе-долу еднакви по качество...Просто гледай протеинът да е 5lbs,креатинът-500-600 грама,а глутаминът да е 300 грама,за да стигнат доволно за около 2 месеца...

14.02.07
21:31

200 лева значи...а склонен ли си да ги даваш през месец-два?Прекалено много се надяваш на тези прахчето.Не казвам,че са лоши...дай 200 лева,но и храненето да е на нива,а не да чакаш на суплементи.

14.02.07
22:06

[quote author=“a8n”]200 лева значи...а склонен ли си да ги даваш през месец-два?Прекалено много се надяваш на тези прахчето.Не казвам,че са лоши...дай 200 лева,но и храненето да е на нива,а не да чакаш на суплементи.

там е проблема че сега ги събрах и за напред невярвам да мога отново (поне в близко бъдеще) иначе съм склонен да започна програма ако трябва (а трябва) Затова искам добро качество и голямо количество (което невярвам да стане де)
поне за 1-2 (мах 3) месеца напред за тез парички.  :roll:

14.02.07
22:47

Както и да го смяташ добър протеин за 1 месец ти е 100лв (5 либри).Така, че с останалите, креатин за 2 месеца и ако останат пари - глутамин.
Макар, че с останалите 100лв бих избрал някаква креатинова матрица вместо обикновен монохидрат, ама ще е за само 1 месец.
Това е положението.

РО

15.02.07
11:10

[quote author=“nomen”]Ще може ли да ми препоръчате някакъв суроватъчен протеин, креатин (монохидрат) и глутамин до 200 лв общо.И за колко време ще ми стигнат. мерси предварително

Ето ти още една комбинация.
1. Суроватъчен протеин - 100 Whey на SCITEC NUTRITION
2. Ultra Pure Creatine - SCITEC NUTRITION или на ABB -Crea Force
3. Glutamine на SCITEC NUTRITION или L-GLUTAMINE на MUSASHI

15.02.07
12:12

креатинова матрица ? може ли малко по подробно да обясниш или някакви четиво да ми дадеш ?

п.с благодаря на всички които са дали предложения

КВ

15.02.07
12:34

на мене едно приятелче ми препоръча на ISS Whey Matrix , реших да го пробвам и смея да кажа че останах доволен .ако искаш може и ти да го пробваш.
ето ти един линк за тоя протеин
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=88

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1