От къде може да се намери ?

Темата е заключена.

14.02.07
22:51

Пускам тази тема с цел информативна и вярвам, че ще бъде полезна на доста хора. От къде може да се намери ефидрин ? Не мисля, че е някакъв вид химия, а просто ти дава желание за игра, особенно при състезание. Надявам се модераторите да не я заключат. И също така не ми говорете, че не може да се намери, но просто трябва да знаеш от кого да търсиш.

Темата приключи...
Владо Недков

_Z

14.02.07
22:59

Може и да не е стероид, но е забранено вещество а и се води наркотик. Няма да ти казвам окаде да си го намериш, да не си изпрося нещо от модовете ,ще ти подскажа само че се намира там, кадето най-малко предполагаш.

14.02.07
23:04

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Няма да ти казвам окаде да си го намериш, да не си изпрося нещо от модовете ,ще ти подскажа само че се намира там, кадето най-малко предполагаш.

На топло и студено ли ще си играем?

DN

14.02.07
23:18

От аптеката се продава напално свободно  :wink:  аз така си взимам  :D

14.02.07
23:27

Продават го по аптеките, така ли ? С един приятел си говорихме и той ми каза, че отдавна не го продават и чрез мнооого много връзки можело да се намери..явно или греши веществото или е в грешка.

оффтопик:

Ефедрина е забранен от закона. Общо взето ако си взимаш ефедрин може да те накажат все едно взимаш екстази.

DN

14.02.07
23:35

Ами аз си го купувам от една много лиюбезна аптекарка точно до нас  :D никога не ми е правила проблеми само преди ме питаше за какво ми е и аз и казах че имам състезание и тя си ми дава  :D

Що не вземеш да му купиш, а? Хем, знаете че тия теми не са за тука, хем ще се сцепите да отговаряте в тях...  :evil: Айде малко по-стегнато!
Владо Недков

JD

15.02.07
00:12

Efedrin в таблетен вариант е забранен и в Авганските републики..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1