Nutrim Pro Gold 90, преди лягане или ?

14.02.07
15:49

кажете как е най-правилно да се употребява, в тренировъчни и нетренировъчни дни

Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

14.02.07
15:59

преди лягане ти трябват храни богати на белтъчини...
а тва за прасетата ми хареса ма все пак те на си виновни горките та трее да ги трови :lol:

HE

14.02.07
18:39

[quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

Много добре казано - ако все пак изварата ти идва в повече можеш просто да вземеш на половина от това количество, но добави няколко сварени яйца и кофичка кисело мляко.

Относно Нутрим всички ми знаете мнението няма да се повтарям, но все пак ако си държиш на прасетата не им давай Про Голд 46

14.02.07
19:28

[quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

чак пък 500 гр...около 150-200 грама е добре..

[quote author=“a8n”][quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

500г му е мамата вече съм го признал треа ядеш яко за да разтеж мани ги тия работи каде ги пишат за усвояване и т.н. общо взето за 500г извара това са 60-70г протеин зависи от изварата.

15.02.07
10:05

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 23:05.

15.02.07
18:34

[quote author=“predatorzzz”][quote author=“stelker”]кажете как е най-правилно да се употребява, в тренировъчни и нетренировъчни дни

Гледам че си от USA там продава ли се нутрим? Или мъкнеш по самолетите :wink:

XAXAXAXXAXAXAXAX

16.02.07
21:43

[quote author=“RejiMillar”][quote author=“a8n”][quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

500г му е мамата вече съм го признал треа ядеш яко за да разтеж мани ги тия работи каде ги пишат за усвояване и т.н. общо взето за 500г извара това са 60-70г протеин зависи от изварата.

Да преди лягане(когато е най-бавно храносмилането) 60 г протеин, не знам с какво трябва да зобиш, че да го усвоиш  :D Чисто хабене на храна
[quote author=“predatorzzz”][quote author=“stelker”]кажете как е най-правилно да се употребява, в тренировъчни и нетренировъчни дни

Гледам че си от USA там продава ли се нутрим? Или мъкнеш по самолетите :wink:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :twisted:

16.02.07
22:42

[quote author=“RejiMillar”][quote author=“a8n”][quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

не са ли около 100 гр в 500гр извара ??!!??!

КВ

16.02.07
22:46

[quote author=“AYO”][quote author=“RejiMillar”][quote author=“a8n”][quote author=“RejiMillar”]Мен ако питаш 500г извара преди лягане, а проголда може да го дадеш на прасетата да замезат.

не са ли около 100 гр в 500гр извара ??!!??!

абе как е ядете тая извара ама хич не е вкусна  :(  :shock:

17.02.07
11:55

е свиква се ядеш всеки ден и то спира да ти е гадно

TO

19.02.07
11:57

Дали това е така незнам, можеби не трябва да си правите прибързани заключения

19.02.07
15:57

Между изварата и сиренето нема голяма разлика , на който не му харесва изварата - сирене :)

19.02.07
17:01

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Между изварата и сиренето нема голяма разлика , на който не му харесва изварата - сирене :)

Има. В сиренето има доста повече мазнини, съответно е и много по-калорично.

19.02.07
17:54

Аз от мазно не се плашим :P Като белтъчини за 100гр. са ~ еднакви :)

19.02.07
17:55

Говорих с един пич дето ми каза, че дал да му изследва Nutrim Pro Gold 90. Резултата - 30% белтък  :D .

19.02.07
22:15

[quote author=“Cherniq_Konan”]Говорих с един пич дето ми каза, че дал да му изследва Nutrim Pro Gold 90. Резултата - 30% белтък  :D .

Всяка година намаля с 10%  :lol:

TO

21.02.07
10:32

Много се учудвам на подобни твърдения,които не са подкрепени с никакви реални факти и изобщо на какво се опират те :!:  :?: Всеизвестно е ,че фирма Нутрим от много години спонсорира с продукти редица български състезатели и отбори в различни спортове-футбол,тенис,гребане,лека атлетика....Всички виждаме какви спортни успехи имат същите тези състезатели и затова е меко казано абсурдно да се спекулира по такъв долнопробен начин.Явно на някои хора това не им харесва това,но най-добре да се вгледат в собствения си аматьоризъм и битова дребнавост и да  оставят спорта и спортната хранителна индустрия в България да се развиват.                      [/img]

KO

21.02.07
10:50

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Cherniq_Konan”]Говорих с един пич дето ми каза, че дал да му изследва Nutrim Pro Gold 90. Резултата - 30% белтък  :D .

Направо да се чуди човек от къде на къде такава простотия-някакъв пич дал еди каде си Про Голд и установили еди-що си  :?:  :!: Ами хората искат да се разбере истината,искат да правят изследване в София,събират пари,поемат инициатива,а не намират никаква подкрепа :!:  :?: а това е наистина сериозна работа.Те го правят за нас,за всички потребители на този форум,да разберем вдички истината...иначе те тъй или иначе ще си направят изследването. Веднъж да се предприеме нещо наистина сериозно и градивно,а да срещне такова отношение...Кво да кажа,пчлна простотия и селяния...

21.02.07
12:18

[quote author=“kokala1”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Cherniq_Konan”]Говорих с един пич дето ми каза, че дал да му изследва Nutrim Pro Gold 90. Резултата - 30% белтък  :D .

Направо да се чуди човек от къде на къде такава простотия-някакъв пич дал еди каде си Про Голд и установили еди-що си  :?:  :!: Ами хората искат да се разбере истината,искат да правят изследване в София,събират пари,поемат инициатива,а не намират никаква подкрепа :!:  :?: а това е наистина сериозна работа.Те го правят за нас,за всички потребители на този форум,да разберем вдички истината...иначе те тъй или иначе ще си направят изследването. Веднъж да се предприеме нещо наистина сериозно и градивно,а да срещне такова отношение...Кво да кажа,пчлна простотия и селяния...

това нещо е направено вече 2 пъти, на две различни места и резултата е еднакъв навсякъде - 45-46%.никой в този форум не е длъжен да следи всяко тримесечие продуктите на нутрим.
ако е паднало до 30% ....... не се учудвам

HA

21.02.07
12:35

Това са пълни глупости според мен, нали ся чакаме тоя пич от Казанлък да изследва протеина,незнам що сте заключили темата на мен ще ми е много интересно да видим резултата какъв ще е

22.02.07
00:03

Още едно доказателство! В залата дето тренирам има залепено пак проучване и пак е 46,5 %. А за пича с темата: ПРОСТО НЕ ГО ЗИМАЙ ТОЯ ПРОТЕИН БАТЕ :wink:

IC

22.02.07
12:00

И аз те съветвам не го взимай  :wink:

22.02.07
13:13

Моя съвет е - ако имаш откъде да го краднеш или да го вземеш за 4-5 кинта давай смело :) . За гейнър става :) .

23.02.07
11:42

[quote author=“hackhard”]Това са пълни глупости според мен, нали ся чакаме тоя пич от Казанлък да изследва протеина,незнам що сте заключили темата на мен ще ми е много интересно да видим резултата какъв ще е

Е естествено, че ще кажете така...

Фактите говорят друго обаче...

24.02.07
13:50

Еми аз съм готов да повярвам на пичовете, само да кажат в коя лаборатория ще го изследват. Щото тез реномираните много ще да са, ама коя точноо :) . А за Pro Gold-а - аз лично мисля че не му статичен процента - в смисъл пакетирането му е на партиди и количеството белтък в една кутия по скоро зависи от партидата , в която попадне. Една ще да е с 30%, друга 40%, по нататък може по някаква случайност и до заветните 50%(и грешки стават все пак :) ) . А за тоя пич дето защитаваше Nutrim - братле как може да го кажеш това, тези хора купуват евтини добавки, предназначени за хранителната промишленост, увкосяват, разреждат и продават на 4но по-висока цена. И много хора си купуват щото са евтини и са опаковани като си мислят, те са опаковани, трябва да са е вярно това дето го пише на опаковките, някой ще ги погне ако продават боклуци. И всички си мислят че са евтини, защото са БГ. НЕ . БГ производство няма, евтини са защото реалното количество от това дето трябва да е вътре в опакованата кутийка е минимално :) . Аре стига съм писал глупости и аз  :D .

MI

26.02.07
12:17

КОйто квото иска да си купува, аз си имам кинти и си взимам WEIDER който няма да си пие евтините боклуци,въпрос на кинти братми

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1