14.02.07
22:23
Не знам може да ви се стори тъпо. Но в събота съм на състезание по Karate Kyokushin и искам да фкарам нещо което ще ми даде много енергия . Няма значение каквото и да е. Мерси.
14.02.07
22:27
Креатин?
14.02.07
22:44
е ти кво искаш .... две линии амфетамини и ше ги убииш даже и на съдията ще налиташ ебати темата .....
ПС ако не моеш си намериш амфети и ефедрин става :lol: :lol: :lol:
(тва в кръга на шегата пък ако искаш и сериозно го направи ефетк ще има гарантирам ти и то много доволен ще останеш)
:lol: :lol: :lol: :lol:
14.02.07
23:20
Кога пак в събота? На 24-ти са мъжете а на 4-ти март Юнуши старша възраст :?:
15.02.07
00:10
Само психическа нагласа! Повярвай, с който и да е спорт, до сега ако не си подготвен за 2 дена няма да се получи.. Успех!
Ефедрин. Течен. Ако си под 80кг - една ампула, ако си над 100 кг две ампули.
15.02.07
09:03
Има едни вафли Corny плюс стимулираща напитка тип Shark, Red Bull или Pit Bull би трябвало да свърши работа.Аз лично не бих ти препоръчал ефедрин може да те изнерви да се разтрепериш като циганин в полиция и да те провали.
15.02.07
16:58
пчелен прашец или пчелно млечице. Прашец - да речем една супена лъжица 40-50 минути преди състезанието :)
15.02.07
19:46
Кока няма ли да му препоръчате? :evil:
Преди състезание гледай да нямаш нищо в стомаха, това ще рече че 2 часа преди състезание удряш 40 гр суроватка (100%), 3 гр Л-карнитин, креатинов комплекс (креатин фостват, кре-алкалин, 3-креатин малат) 1 двойна от препоръчаните на кутийката доза, а 20 мин преди срещата двойно кафе и 10-15 гр течни аминокиселини. Направи си зареждане с креатин, като започнеш 10 дена преди срещата. Не ползвай монохидрат, може да качих кг (вода).
15.02.07
23:43
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Кока няма ли да му препоръчате? :evil:
Ами няма да му помогне а пак и защо да го лъжем момчето еф*****а е за тази цел освен това е пълна глупост това което каза за всички тези добавки на срещата тряба да се излезне гладен и леко жаден тогава рефлексите са по бързи това е останало в човешката природа още от времето когато сме си ловели плячката и ако си гладен и не станеш по-бърз ще си умреш от глад :wink:
Преди състезанито на предния ден слетобед трябва да ти е последната доза витамини минерали и аминокиселини а на кутринта рано като станеш за състезанието протеина. Стомаха ти трябва да е напълно празен за срещата чак да те боли от глад и взимаи хепатокарзил помага да не получиш чернодробна криза при удар в черния дроб. КЪСМЕТ :wink: :wink: :wink:
16.02.07
08:46
Още едно мнение за забранен препарат и цялата тема ще изхвърчи в небитието.Писах защо небива да взима ефедрин и това е достатъчно.
Считайте това за официално предупреждение.
[quote author=“ivan.shishmanov”]Още едно мнение за забранен препарат и цялата тема ще изхвърчи в небитието.Писах защо небива да взима ефедрин и това е достатъчно.
Считайте това за официално предупреждение.
Ами то темата си е за заключване ако гледаме здравословния начин на живот. Състезателния спорт уврежда здравето. Човека пита, защото не знае. Всички останали сигурно ще са на нещо по-силно от ефедрин, така че не е лошо да се подсили с него за срещата. Защото е изнервящо да се умориш да биеш някой в главата, а той да е свеж като краставичка ...
Предлагам да се закрият всички теми за състезания - защото състезанията увреждат здравето, понякога трайно :D
16.02.07
11:42
Оф стига с тия забранени вещества вече ...ефедрина не е нищо особено-зимал съм,наистина ми дойде сила с малко повече сърцебиене,не се уморявах и т.н....но като цяло не е нищо особено.И кво е тва цензуриране нон стоп на “забранени” медикаменти :wink: .Се едно момчето не ги знае тия неща и не може да разбере от къде да си купи че сте тръгнали всячески да го пазите да не и случайно някой нещо да му издаде.Щом е решил да зима и да цензурирате и да не цензурирате пак ще си купи...престанете с тва щото наистина почва да става смешно
16.02.07
12:09
Не е въпроса в това кой какво може да си купи.Въпроса е в това, че политиката на изданието bb-team забранява обсъждането на забранени препарати.Това е едно от най строгите правила във настоящия форум затова всички ще го спазваме.Да не говорим, че темата зави посока съвсем различна от началния и замисъл.
Благодаря за вниманието.
16.02.07
12:28
...
освен това е пълна глупост това което каза за всички тези добавки на срещата тряба да се излезне гладен и леко жаден тогава рефлексите са по бързи това е останало в човешката природа още от времето когато сме си ловели плячката и ... :wink: :wink: :wink:
... и 1 мармот завива шоколада!
Що не вземеш да опиташ и после да кажеш, че е глупост? Мога ясно да ти обясня каква е идеята на всяко препоръчано от мен вещество, дозата и разстоянието преди взимане. Разбира се, няма да се хабя ако ще си говорим за “лова на елени” и “митичните сили от миналото” ... :P