08.02.07
22:00
Трябва ми някакав як анцуг горнище и долнище да има и да не е широк такав ами нормален :)
или ако знаете някои магазин по евтини дето са кажете от Пловдив сам.
[quote author=“jorojoro”]Трябва ми някакав як анцуг горнище и долнище да има и да не е широк такав ами нормален :)
или ако знаете някои магазин по евтини дето са кажете от Пловдив сам.
Вие в Пловдив пазари немате ли бе :roll: :idea:
Брато аз сам от Пловдив.И продавам оригинален анцуг Реебок 100% оригинал за 70 кинта.Не се стряскаи от цената донесаха ми го от чужбина
ма на мене не ми хареса.Цената не е окончателна.затова ако те интересува предложението ми.Тел 0889330291 или е-майл ikar@bulgaria.com.ама по-добре по телефона шото не се занимавам с и-нет
11.02.07
14:48
е то без пари бре :o ... качи неква снимка да видим за кво иде реч!
15.02.07
20:32
И аз искам снимка :D
не че нещо против дикси-но внимавайте да не ви излъже-в смисъл може да го е взел от килата за 10 лева и да го продава за 70!моите всички ОРИГИНАЛНИ анцузи и като цяло дрехи са ми от килата и изглеждат като чисто нови!
Това е анцуга.Пич ако мислиш че във килото ша намериш такъв и то цял екип ми се обади. Ако си мислиш, че е ебавка иди в Магазина на Реебок и виж дали няма сащия. И колко кинта е..? Питай от коя година е колекцията..?И само ша ти кажа че презрацете са ми минали толкова маркови работи,колкоти ти ня можеш да намериш във магазините..?Е-маила не ми е в действие. Затова или пишете във този форум или на телефона ми 0889330291.
Снимка 1
Снимка 2
[quote author=“diksi”]Това е анцуга.Пич ако мислиш че във килото ша намериш такъв и то цял екип ми се обади. Ако си мислиш, че е ебавка иди в Магазина на Реебок и виж дали няма сащия. И колко кинта е..? Питай от коя година е колекцията..?И само ша ти кажа че презрацете са ми минали толкова маркови работи,колкоти ти ня можеш да намериш във магазините..?Е-маила не ми е в действие. Затова или пишете във този форум или на телефона ми 0889330291.
Снимка 1
Снимка 2
всякакви хора има-откъде да знам,че и ти не си от тези дребни тарикатчета,които гледат да мамят!
просто исках хората да имат едно на ум преди да сключите сделката!не е с цел подбиване на бизнеса ти!
и да има цели екипи по килата! :lol: