Tri Creatine Malat

16.02.07
00:17

Днес си купих такъв креатин.На Скайтек е.Някой може ли да ми каже как се пие, защото всеки ми казва различно.До колкото знам е по 5 грама след тренировка.Без зареждащи е

16.02.07
00:24

[quote author=“mdae”]Днес си купих такъв креатин.На Скайтек е.Някой може ли да ми каже как се пие, защото всеки ми казва различно.До колкото знам е по 5 грама след тренировка.Без зареждащи е

Аз пих по 3 грама преди и 3 грама след. Много доволен. Изрод ставаш с него :!:

17.02.07
00:20

А може ли някой, който е ползвал или знае повече да каже какви са предимствата и недостатъците спрямо монохидрата :?:

17.02.07
00:28

Няма нужда от зареждащи дози.
Задържа по-малко вода от монохидрата.

17.02.07
01:09

след около 10 дена трябва да ми дойде Higher Power Creatine Ethyl Ester и искам да питам в нетренировачен ден по колко се пие :?:  :?:

17.02.07
10:09

Aз лично бих го пил 1път сутрин на гладно.
Ако ще спазваш препръките:
2 пъти дневно в нетренировъчен ден.
Препоръчително е да приемаш повече вода, дори и по време на тренировката.

06.03.07
23:30

За Tri Creatine Malat на SCITEC
Пия го: в тренировъчен ден 2х5гр. и в почивен 1х5гр. което май дори са занижени дози
Пия го едва от вчера и не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че леко ме наболяват бъбреците (някаква тежест чувствам в областа... но знам ли, то и гърбът ми е схванат) Все пак да попитам... повече вода ли да пия? Мисля по литър, литър и нещо на ден пия минимум. Какво да правя превантивно?

Увеличи водата, 1 - 1.5 литра е малко. Да не кажа нищо.

08.03.07
16:34

Абе вчера какви спазми, какво нещо... не можах цяла вечер да изляза от кенефа  :oops:
Колко е вероятно това да е от креатина? Трети ден го пия... а като ме заболя стомаха бях пил преди около 4-5 часа

Има такава възможност принципно. До сега не съм го чувал от някой, но знам, че са възможни такива проблеми със стомаха.

09.03.07
01:47

Ами май повече няма да го пия съвсем на гладно, защото аз явно правя възможно най-лошото...
в около 9.00-9.30 пия кафе,
в 9.30-10.00 пия протеин (понеже нямам апетит толкова рано)... това само по себе си дразни стомаха
и накрая в около 11.00 му бутам креатин на гладно с малко мед... което си е кисело направо като изцеден лимон...
и хапвам чак към 11.30

Днес питам един познат и той ми каза, че преди време е имал подобни проблеми с креатин...
Моето може и да не 100% от това, ... но все е оказало влияние

09.03.07
23:41

Capos,
пич ще ти се възпалят бъбреците, ако не пиеш мин. по 2-3 литра вода с тоя креатин. Миналата година лятото взимах креатин монохидрат на “Universal Nutrition”, но пренебрегнах водата. Забравих и си пиех по 1-1,5 на ден. Стана мамата си трака...болки в кръста, сякаш съм го пренатоварил, а не бях. Стигна се дотам, че след около 10 дена ми се подуха бъбреците и тогава се сетих, че може да е от водата. Почнах здраво пиене 5-6 литра на ден, спрях креатина и след около 1 седмица позатихнаха нещата. Не съм ходил на лекар, но да чукна на дърво, оттогава не съм имал никакви оплаквания. ТАКА ЧЕ ПИЙ ВОДА,  да не направиш някоя глупост!!!

2. Доколкото знам от приятели завършили химия, кафето(кофеинът) неутрализира креатина, така че все едно нищо не пиеш. Ако искаш да не си изпикаваш парите и допълнително само преебаваш организма, докато го взимаш тоя креатин спри всякаква Кола, зелен чай, кафе и всичко, което има кофеин. Поразтърси се из форума, със сигурмост има писано по тая тема.

3. Нормално е като взимаш креатин да ходиш по- често до кенефа. 3-4 пъти на ден си е ОК. Тва със спазмите е по- скоро от малко ядене.

11.03.07
02:25

за 1. Сигурен съм че 1.5 литра е малко (2-3 ще по-добре) но все пак е зима и това е малат (а не монохидрат)

за 2. От това което съм чел из форума, може да се пие кафе, но най-малкото 1-2 часа по-късно... е аз го пия 1.5 часа по-рано за което време се надявам да му е минал деуретичния ефект

11.03.07
12:55

Tri Creatine Malat има молекула, отблъскваща водата, а от монохидрата си задържаш вода.

КЙ

13.05.07
11:36

..........................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1