моля за хелп :(

16.02.07
11:40

здр..ето програмката по която тренирам http://www.bb-team.org/training/000157.php плс кажете ми дали г/д е добра и дали ще има някакав ефект моля даите оценка..и също имам още един вапрос на който се надявам да ми помогнете бицепса ми е г/д добре оба4е изостава от дръгите мусколи смисал такъв не е толкожа добре оформен няма почти никаква форма дали да махна някое от опражненията ми за бицепс които са в програмата и да ги заменя с други какво да прая ???? мн благодаря преджарително плс хелпнете  :(

16.02.07
11:43

ефект ще има и ако се храниш както трябва.

16.02.07
11:44

а добре нещо по втория ми вапрос можеш ли да хелпнеш??? айде плс на всеки който му идва нещо на акала да пище..Благодаря
сору че пиша два пати един след друг но забравих да кажа колкото до храната гледам да избягвам паржено суобразяжам се с хляба пия мн прясно мляко и ям банани казаха ми да си правя схеикчета мляко банан и сорови яйца..тва е мисля 4е за храненето горе долу добре го спазвам но плс помогнете по другите вапроси..
Петко К - имаш бутон Edit!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1