16.02.07
12:28
Идва лято (за мен и бал :) ) и се почва с диети и кардио, тва го правих и миналото лято и съм си доволен за 2 седмици 7 кг свалих и то горе доло добре стана, но загубих и доста от рацете и гърдите, макар че за кардио правих велонгометар. То е ясно, че няма как калориите които изгаряме да идват само от коремчето или женалите ни места и да не се пипат мускулите, но все пак се чудя няма ли какво да се взима, че да не губя чак толкова от горната част. Аз по принцип ще си взема Л-карнитин, то това е ясно, но 4 месеца се блъскам да направя 40 см ръка (абсолютно без никакви добавки) и сега за 4 седмици да стане 36-7 някак ми става гадно ... какво ще препоръчате ?
BCAA-то бази мускула след кардио. Когато правиш кардио, веднага след него взимаш BCAA и захубите са по-малки.
Не съвсем.
ВСАА преди кардио, по време на кардио и след кардио.
Е ако бягаш навън няма как да ги пиеш по време на кардиото, така че остава преди и след.
[quote author=“AnarchyWW”]... за 2 седмици 7 кг свалих и то горе доло добре стана, но загубих и доста от рацете и гърдите, макар че за кардио правих велонгометар...
За да се предпазиш от загуба на ММ е препоръчително да сваляш по 1 кг на седмица...
16.02.07
18:23
[quote author=“M16”][quote author=“AnarchyWW”]... за 2 седмици 7 кг свалих и то горе доло добре стана, но загубих и доста от рацете и гърдите, макар че за кардио правих велонгометар...
За да се предпазиш от загуба на ММ е препоръчително да сваляш по 1 кг на седмица...
То че е така, така е, но спазвах си хранителен режим и си въртях и просто така се получи. Явно съм по-голям мързел през останалото време отколкото си мисля. Когато не правя кардио си хапвам и пиивам прилично и освен в залата др активност нямам, явно при стреса от интензивните тренировки смесени с кардиото се е получило ...