ходенето пеша като кардио

15.02.07
01:00

ходя много пеша и се чудя дали това мога да го числя към кардио деиност за отслабване?в дните когато не съм на тренировка?по принцип какво вие мнението за ходенето пеш като полза за искаштите да отслабнат? :?:

15.02.07
07:10

Няма лошо да се разхождаш даже напротив пак се губят калории, но е доста по бавно от тичането примерно... ако имаш възможност прави друго кардио  :wink:

15.02.07
08:31

да аз за ходенето имам в предвид дните когато не сам на тренировка (през ден тоест) за да не бездействам съвсвм 
:wink:

FI

15.02.07
10:11

[quote author=“Chu6”]ходя много пеша и се чудя дали това мога да го числя към кардио деиност за отслабване?в дните когато не съм на тренировка?по принцип какво вие мнението за ходенето пеш като полза за искаштите да отслабнат? :?:

Не това не е кардио, освен ако не ходиш наистина бързо, така че пулса ти за 20-30 мин да се държи на такова ниво, при което се горят мазнини.

FZ

15.02.07
11:33

[quote author=“Chu6”]ходя много пеша и се чудя дали това мога да го числя към кардио деиност за отслабване?в дните когато не съм на тренировка?по принцип какво вие мнението за ходенето пеш като полза за искаштите да отслабнат? :?:

Само бързото ходене върши работа .  :wink:

15.02.07
18:49

ако си висок и труднокачващ маса, бързото ходене си е кардио и половина:)

15.02.07
20:03

Купи си въженце и скачай в свободните дни по 2 серии по 15 минути. Много по-добре е от ходенето. не изисква много място.

16.02.07
09:35

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 23:04.

16.02.07
13:03

благодаря за всички отговори.само искам да добавя 4е това не ми е основно кардио даже не разчитам на него за свалянето на мазнини само попринцип исках да зная как действа

16.02.07
13:04

Надува краката. По-добре тичай или както ти е написано по-горе скачай на въже.

а в какъв смисъл ги надува? нали уж се черпи от мазнините не вярвам да трупам мм така :?

17.02.07
00:56

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 23:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1