храна по време на път

16.02.07
11:54

Здравейте,
дайте ми някакви съвети как се храните когато сте на път. Предстои ми ходене до София и сигурно ще се задържа
2-3 дена, а не искам да се тъпча с кифли, кроасани и пици. Някакви съвети за сносна закуска, какво да си купувам ?

FI

16.02.07
12:05

[quote author=“MAK060”]Здравейте,
дайте ми някакви съвети как се храните когато сте на път. Предстои ми ходене до София и сигурно ще се задържа
2-3 дена, а не искам да се тъпча с кифли, кроасани и пици. Някакви съвети за сносна закуска, какво да си купувам ?

Направи си сандвич с черен хляб, друг вариант за пътя аз не виждам или си вземи ядки.

16.02.07
12:50

фитдей мерси за отговора. сандвич задължително ще си направя с риба тон и съм си взел ябълка и бадеми. Но въпроса ми е по-скоро свързан със следващите дни, които ще прекарам там. Така де не мога да направя сандвичи за цяла седмица...

16.02.07
12:52

Ами на ресторант си поръчвай омлети или бъркани яйца. Пилета печени на грил стават, ядки. Някакви меса на скара (да са на кокал без кюфтета и кебабчета) и салати със зехтин. Варени яйца си вземи - 2 дена и без хладилник ще изтраят, ако не ги държиш на много топло!

16.02.07
13:08

locvs,

мерси супер съвет. Като ходим да ядем за обед и вечеря ще си поръчвам пилешко, риба или яйца. А наистина може и да си сваря някое. То обяда и вечерята лесно. Ами на закуска какво да вкарам. Може да си купя няколко банана ?

16.02.07
14:38

[quote author=“MAK060”]Здравейте,

Не е толкова страшно да в друг град, гадно е ако трябва да си в рейс примерно два дни, както бях аз  :)
Бях се заредил с 1кг пилешко месо и 1,5кг варени картофи, пълнозърнест хляб с риба тон, протеинови блокчета, няколко “корни”-та с разни кислеи млекца за закуска. И все пак си вземи нещо то вкъщи

SP

16.02.07
15:12

[quote author=“MAK060”]locvs,

мерси супер съвет. Като ходим да ядем за обед и вечеря ще си поръчвам пилешко, риба или яйца. А наистина може и да си сваря някое. То обяда и вечерята лесно. Ами на закуска какво да вкарам. Може да си купя няколко банана ?

На много места в София продават сандвичи с пълнозърнест хляб. Викинг бургер правят страхотни такива.

16.02.07
19:15

Вакумираните пържоли вършат много добра работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1