16.02.07
11:54
Здравейте,
дайте ми някакви съвети как се храните когато сте на път. Предстои ми ходене до София и сигурно ще се задържа
2-3 дена, а не искам да се тъпча с кифли, кроасани и пици. Някакви съвети за сносна закуска, какво да си купувам ?
16.02.07
12:05
[quote author=“MAK060”]Здравейте,
дайте ми някакви съвети как се храните когато сте на път. Предстои ми ходене до София и сигурно ще се задържа
2-3 дена, а не искам да се тъпча с кифли, кроасани и пици. Някакви съвети за сносна закуска, какво да си купувам ?
Направи си сандвич с черен хляб, друг вариант за пътя аз не виждам или си вземи ядки.
фитдей мерси за отговора. сандвич задължително ще си направя с риба тон и съм си взел ябълка и бадеми. Но въпроса ми е по-скоро свързан със следващите дни, които ще прекарам там. Така де не мога да направя сандвичи за цяла седмица...
Ами на ресторант си поръчвай омлети или бъркани яйца. Пилета печени на грил стават, ядки. Някакви меса на скара (да са на кокал без кюфтета и кебабчета) и салати със зехтин. Варени яйца си вземи - 2 дена и без хладилник ще изтраят, ако не ги държиш на много топло!
locvs,
мерси супер съвет. Като ходим да ядем за обед и вечеря ще си поръчвам пилешко, риба или яйца. А наистина може и да си сваря някое. То обяда и вечерята лесно. Ами на закуска какво да вкарам. Може да си купя няколко банана ?
[quote author=“MAK060”]Здравейте,
Не е толкова страшно да в друг град, гадно е ако трябва да си в рейс примерно два дни, както бях аз :)
Бях се заредил с 1кг пилешко месо и 1,5кг варени картофи, пълнозърнест хляб с риба тон, протеинови блокчета, няколко “корни”-та с разни кислеи млекца за закуска. И все пак си вземи нещо то вкъщи
16.02.07
15:12
[quote author=“MAK060”]locvs,
мерси супер съвет. Като ходим да ядем за обед и вечеря ще си поръчвам пилешко, риба или яйца. А наистина може и да си сваря някое. То обяда и вечерята лесно. Ами на закуска какво да вкарам. Може да си купя няколко банана ?
На много места в София продават сандвичи с пълнозърнест хляб. Викинг бургер правят страхотни такива.