Един по-различен въпрос...

15.02.07
22:04

Здравейте, искам да попитам следното нещо: понеже се налага да  дам кръв може ли някой да ми каже първо по колко гр. обикновено се дарява, колко време е нужно на организма да се възстанови, мога ли примерно на следващия ден да отида на тренировка?
БЛАГОДАРЯ!

15.02.07
22:31

Споко няма да ти източат цялата кръв след кръво даряване се чустваш малко замаян изяждаш 2 шоколада и оправяш веднага а за тренировката не се притеснявай на другия ден можеш да си тренираш пре спокоино

DN

15.02.07
23:46

Но ще те боли и ще ти е синьо където е била забита иглата  :wink:

16.02.07
08:50

само в деня в който ти вземат кръв пропусни тренировката.количествено кръвта се възстановява за мах. денонощие.поне 10 пъти съм давал кръв и изобщо не е задължително да те боли след това или да ти посинее ръката.

16.02.07
15:11

:))благодаря на всички!

16.02.07
16:53

Аз съм дарявал количеството кръв е около 450 мл кръв.По добре не тренирай седмица две, на мен лекарите ми няха препоръчали месец - ама тогава бях на 17.

16.02.07
21:10

[quote author=“VictuS”]Аз съм дарявал количеството кръв е около 450 мл кръв.По добре не тренирай седмица две, на мен лекарите ми няха препоръчали месец - ама тогава бях на 17.

:shock:  И как си дарил кръв на 17, това е противозаконно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1