Въглехидрати?

16.02.07
14:44

Има ли някакво минимално количество,от което се нуждае човек,за да се поддържа в нормално състояние...В момента ям храни богати на белтъци и се чудя дали неправилно пренебрегвам въглехидратите...Знам,че има граници за нужда от калории,но те май се набавят и от протеини,така че трябват ли ми въглехидрати(повечко имам предвид) :?:  :roll:

Edit:В момента чистя корема,но се стремя да кача в гърдите,така че се чудя дали да ям въглехидрати,за да кача в горната област или не,за да сваля долу :?

16.02.07
15:01

ами доколкото знам ако се храниш нормално и си на РБР се падат по 3.5гр на кг тегло.

Естествено, че има  :shock:
Мозъкът ти само с това се храни

16.02.07
15:28

[quote author=“4oKuTo”]Има ли някакво минимално количество,от което се нуждае човек,за да се поддържа в нормално състояние...В момента ям храни богати на белтъци и се чудя дали неправилно пренебрегвам въглехидратите...Знам,че има граници за нужда от калории,но те май се набавят и от протеини,така че трябват ли ми въглехидрати :?:  :roll:

Edit:В момента чистя корема,но се стремя да кача в гърдите,така че се чудя дали да ям въглехидрати,за да кача в горната област или не,за да сваля долу :?

или сваляш или качваш.Няма две положения

16.02.07
17:43

[quote author=“manson”]Естествено, че има  :shock:
Мозъкът ти само с това се храни

То е ясно,че има...Въпросът е в какви количества и какво,нали така...Гледам таблицата с различните храни и техните св-ва,смятам да се съсредоточа върху всякаквите видове ядки-овес,фъстъци,орехи и т.н.;сухари(Бейкролс май е такъв :roll: );ориз;фасул;леща;мед;печени картофи...Правилно ли съм ги подбрал :roll: А колко въглехидрати е нормално да приемам,81-82 кг съм...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1