emzo mass stack

Прескочи до:

23.11.06
22:59

Тоя на емзо е low carb тоест с по малко въглехидрати ;)

24.11.06
11:55

ЕМЗО къртиш с тези добавки ! :) ПО ЗДРАВИ

03.12.06
23:18

Така приключих с АТТАСКа.
Последните 2 седмици го пих както трябва по 4 scoops дневно.
Последно:
лег - 100 - 4ка
тесен хват - 100- 3ка
тяга - 120кг - 8ца

Сега мисля да вкарам малко кардио , че и празници идат и след Иванов ден почвам Пъмпа.
Относно АТТАСКа:
+ хареса ми продукта, усещам го (в началото напомпванете се усещаше повечко, към края само като правих ръце), вдигна ми и силата
- тотално объркан етикет (или мерителната лъжица, едно от двете), вкус на вишна (ненавиждам го), слепва се от влагата(дори след като разбих повторно се слепва) - причината е в ААКГто (хигроскопичен е )

04.12.06
17:08

[quote author=“emzo”]Така приключих с АТТАСКа.
Последните 2 седмици го пих както трябва по 4 scoops дневно.
Последно:
лег - 100 - 4ка
тесен хват - 100- 3ка
тяга - 120кг - 8ца

Сега мисля да вкарам малко кардио , че и празници идат и след Иванов ден почвам Пъмпа.
Относно АТТАСКа:
+ хареса ми продукта, усещам го (в началото напомпванете се усещаше повечко, към края само като правих ръце), вдигна ми и силата
- тотално объркан етикет (или мерителната лъжица, едно от двете), вкус на вишна (ненавиждам го), слепва се от влагата(дори след като разбих повторно се слепва) - причината е в ААКГто (хигроскопичен е )

Само ако ни кажеш и какво са ти били резултатите преди него за да направим някво заключение за нас .. Иначе ако само това са му минусите е супер !

DU

05.12.06
19:37

a1supplements.com от  тоя сайт не карат за към бг

10.12.06
17:42

Emzo почна ли блъда?

GR

19.12.06
15:30

Я кажи колко го взе аттаска 4е искам да напраея сравнение апак го няма вече в тоя сайт,

08.01.07
21:53

Човек като ви слуша ще каже, че повече гълтате разни хапове, отколкото да дигате в залата. Apropos, имам 2 опаковки аспирин, тъй че ако някой проявявя интерес, да звънка.... :wink:

09.01.07
23:47

[quote author=“voland”]Човек като ви слуша ще каже, че повече гълтате разни хапове, отколкото да дигате в залата. Apropos, имам 2 опаковки аспирин, тъй че ако някой проявявя интерес, да звънка.... :wink:

Човек ще каже че флудиш и се подиграваш , и може да е прав ....

BTW емзо почна ли Пъмпа ? Бива ли го? Do you feel the PUMP ? ;)

10.01.07
08:14

За понеделник съм го насрочил, ама снощи не се сдържах и взех един сървинг, преди тренировка за ръце.Дали съм го усетил ще Ви оставя да гадаете :twisted: .Сега си оправям постепенно храненето и в понеделник трябва да го почвам готов не готов, че няма време :lol:

10.01.07
17:50

Еми добре  тогава!
Тамън хвърлих един боб и знаеш ли кфо? Ми ти не пиеш Анимал Пъмп а захар на кубчета и Тик-Так  :shock:  !
Нещо не ми върви на боб , трябва да пробвам с кристално кълбо
:lol:  .
Предполагам ефект е имало , а дали е бил очавано добър или не немога да кажа щото кристалното кълбо нещо ми се сърди ;) .

22.01.07
22:10

Айде хванах се на влакчето.
1 ден:
Нещата, които ми направиха впечатления на мен и не само на мен:
- не се чувствах уморен, не се прозявах като всеки път (вечер тренирам)
- напомпването - за 2ри път го пия пъмпа, днеска нямах кой знае какво напомпване, но определено се усеща, че има нещо.
- като цяло съм омазнил прилично, но това не го забелязах при приема на АТТАСКа - вените ми на ръцете изскочиха(предмишниците и по дължината на бицепса).Не ги бях виждал известно време :lol: .Също и на рамененете доста изпъкнаха.

За силата е рано още да се говори:
трицепс тесен хват - 90кг - 5 повторения, бива като се има напредвид, че преди 5дни бях с температура и антибиотици.
бицепса не ми вървеше тази вечер
Контузих си рамото леко, дано няма фалове утре.

Диетата:
3131 кал
194 протеин - 31%
312 въгл. - 49%
123 мазнини - 20%

Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха да си “изшлайфам” хран. режим (те си знаят кои са).

———————
2 ден - гръб
Нормална тренировка, сравнително бодър бях.
Нищо друго за отбелязване.
Рамото ме наболява, утре почивка.

п.с. снощи будувах до 03.00, ако и тази вечер е така махам Тхе Red Pill.

kal 3335
P 197 – 31%
F- 151 – 23%
C – 297 – 46%

Повечко мазнини, но в менюто ми преобладаваше риба днес.
————-
3 ден - почивка
Пак не можах да заспя и се въртях до около 02.00 часа.
Изпих хаповете към 13.00 и определено Тхе Red Pill ме изправи на крака.Дано по-бързо да привикна към него, че вечер не мисля да го пия ако продължава да ме държи буден.
Диетката:
не съм броил калории днес, почти същата храна като ден1, с по малко декстроза обаче.
За утре - ден4 се надявам креатинчетата да са подействали ...

25.01.07
20:42

С нетърпение чакам тоя лог :) .
Я ме светни към е тоя ред пил?

25.01.07
22:29

Тхе Red Pill - кофеин, теобромин, еводиамин и винпоцетин - според мене вътре има над 10мг някъде около 15.Пил съм и преди винпоцетин, лятото джипито ми написа рецепта като разбра, че съм на НВД.Много е полезен при малко въглехидрати, съсредоточава те и си изцяло фокусиран върху тренировката.Също така оросява мозъка.Част  е от  всеки един “добър” бърнър.

4 ден - гърди ,предмишница
лег - 100кг - 2чисти на третото с помощ, мисля, че се изморих много на 90кг, следващият път от 80 на 100 ще пробвам.
Пъмпа действа, миналата седмица не можех и единица да направя на 100.
След упражненията за предмишница вените ми бяха изскочили  :lol:  10 мин се зяпах пред огледалото.
Диетата:
3135 кал
195 протеин - 31%
312 въгл. - 49%
123 мазнини - 20%
Днес:
08.00 - 1 serving protein + 30гр декстроза + 1 супена лъжица сусамов тахан - (10х to x_3_mar)
08.50 - 100гр пълнозърнести макарони + 30гр сирене + 2гр Fish Oil
11.00 - 60гр орехи + 1/2 кисело мляко - бая трошене пада за тия орехи  :lol:
14.00 - 150гр пилешко + 150гр варен ориз + зеленчуци + 2гр Fish Oil
17.00 - 80гр овесени ядки + 200мл. прясно мляко
18.45 - Pump
19.15 - тренировка
20.20 - 1 serving protein + 40гр декстроза
21.30 - 100гр пилешко + питки ала Neo :wink:  + 2гр Fish Oil
23.00 - 15gr ленено олио

26.01.07
14:26

[quote author=“emzo”]
Днес:
08.00 - 1 serving protein + 30гр декстроза + 1 супена лъжица сусамов тахан - (10х to x_3_mar)
08.50 - 100гр пълнозърнести макарони + 30гр сирене + 2гр Fish Oil
11.00 - 60гр орехи + 1/2 кисело мляко - бая трошене пада за тия орехи  :lol:
14.00 - 150гр пилешко + 150гр варен ориз + зеленчуци + 2гр Fish Oil
17.00 - 80гр овесени ядки + 200мл. прясно мляко
18.45 - Pump
19.15 - тренировка
20.20 - 1 serving protein + 40гр декстроза
21.30 - 100гр пилешко + питки ала Neo :wink:  + 2гр Fish Oil
23.00 - 15gr ленено олио

Ти яко си се вманиачил на тема здравословни мазнини:) Ще си позволя малко критика на диетата ти, защото ми се струва, че може да бъде доста по-добре.
8.00 - за какво ти е сусамовия тахан?
от 8.50 до 14 си на 30 г сирене и 1/2 кисело мляко -това ли са ти протеиновите източници? Ти остави, че са прекалено малко ами са и със слаба усвоямост. Сложи ленено олио като не ти се трошат орехи или сигурно са ти вкусни.
14.00 добре
17.00 Това пак е куцо откъм протеин. Пък и ти е предтренировъчно хранене.
23.00 цяла нощ си на ленено олио :roll:

Пък и протеина ти на око го сметнах към 150, ти как ги изкара 195.

26.01.07
15:05

Абе не трябваше да пускам в тази тема хран. режим ама ....
Това беше менюто за 1 ден.
08.00 - проблем ли виждаш със сусама ?
11.00 - 16гр протеин, а ядките ще ги увелича като количество съответно и протеина от тях.Мдаа вскусни са ми ядките.
17.00 - 22гр протеин, 78гр въглехидрати
21.30 - бавни въглехидрати (овес) и  22-33гр протеин зависи колко месо изям, та до 23.00 не огладнявам.
А да пия казеини и др. такива преди лягане - е не съм чак толкова вманиачен.
Иначе 10х за критиките.

27.01.07
15:03

[quote author=“emzo”]Абе не трябваше да пускам в тази тема хран. режим ама ....
Това беше менюто за 1 ден.
08.00 - проблем ли виждаш със сусама ?
11.00 - 16гр протеин, а ядките ще ги увелича като количество съответно и протеина от тях.Мдаа вскусни са ми ядките.
17.00 - 22гр протеин, 78гр въглехидрати
21.30 - бавни въглехидрати (овес) и  22-33гр протеин зависи колко месо изям, та до 23.00 не огладнявам.
А да пия казеини и др. такива преди лягане - е не съм чак толкова вманиачен.
Иначе 10х за критиките.

:roll: Добре дал си 200 лева за хранителни добавки, а не можеш да сложиш казеин или извара и мляко примерно преди лягане? Е това не мога да го разбера.

08.00 - проблем кой знае какъв не, но е излишен, имаш нужда само от протеин и глюкоза в този момент; мазнините най-много да забавят усвояването
11.00 - 16 г. протеин между 9 и 14 и то от растителен източник, който е с много слаба усвояемост и мляко също с посредствена такава е прекалено малко; все пак на горе долу три часа ти трябва достатъчно протеин, за да прекъснеш катаболизма(това мислех, че и бебетата го спазват:))

Последното ти хранене е 2 часа преди да си легнеш и е пилешко, което се усвоява бързо. След това имаш 8 часа без храна. През останалите 14 часа от денонощието ядеш 5 пъти, а не можеш да направиш едно бавноусвоимо високопротеиново хранене преди лягане?

И ми казваш, че не си вманиачен а имаш 4 различни източника на здравословни мазнини, 3 от тях с Омега-3(за тахана не съм сигурен), а има къде къде по-важни неща в диетата ти, които не са спазени.

Ама ти си знаеш де, щом храненето ти работи продължавай в същия дух. Ае успех

Sorry за offtopica

27.01.07
18:35

Sorry за offtopica

Е аз не го смятам за офтопик ;)
Критиката за 11.00 я приемам и ще се постарая да измисля нещо.
За 23.00 евентуално ще помисля за мляко (кисело или прясно) друго не се сещам в момента.
———-
5ден - крака, рамо
Отлична тренировка за крака.Лудо напомпване.
Клек с 120кг - 8ца
На бедрено разгъване съм +5кг
Раменете съвсем лека тренировка, че дясното ме наболява още.
————-
6ден - гръб
Лека тренировка предимно разширяващи гърба упражнения.
Едвам ходя  :lol:

Спя по 7.30-8 часа и се чувствам перфектно сутрин.Именно поради този факт реших да увелича посещенията в залата от 4 на 6 докато пия Пъмпа.
Ефекта от енергийния комплекс взе да отшумява, прави ми впечатления, че се потя доста в залата.

27.01.07
18:47

[quote author=“emzo”]Спя по 7.30-8 часа и се чувствам перфектно сутрин.Именно поради този факт реших да увелича посещенията в залата от 4 на 6 докато пия Пъмпа.

:shock:  Според мене е прекалено ... 4 е нормално ма 6 :shock:  , но щом си си наумил , пробвай може и да ти повлияе добре , но гледай да не претренираш .

IN

27.01.07
19:28

Нз аз ходя 5 пъти седмично като имам време и ми е екстра...ама ако ходя 6 ще ми е множко...

27.01.07
19:37

Ами ще видим добре се чувствам.Ще реша, но искам да наблегна на гърба и може да го тренирам 2 пъти седмично.1та тренировка за разширяване, 2та за плътност.А в последния 6ти ден, да правя предимно корем, трапец, предмишница и прасци повторно.
Другия вариант е да пръсна мускулните групи да са по 1 дневно.

——————
7ден - трапец, прасец, предмишница, корем
През седмицата не ми достига времето да ги тренирам като хората, но в Неделя им отделих достатъчно време.

8ден - ръце
трицепс тесен хват - 100кг - 1ца чисто, 2ка с помощ.
Отлично напомпване на бицепса, пак ми изскочиха вените.
ръка 38 студена - 41 след последното упражнение.
Ба*ти и мускулната треска на краката дето я имам, 4дни минаха и още не мога да вървя нормално  :lol:
Добавих белтъци към яденето в 11.00.
Като цяло количеството храна ми идва много и през по-голямата част от деня не ми е много комфортно.Предтренировъчното ядене си остава същото иначе имам чувството, че ще http://www.hardwarebg.com/forum/images/smilies/gtzvetkov/puke.gif

——————
9ден - гръб
Нормална тренировка.Направих +1 серия набирания.Леко вдигнах работната тежест на скрипците.
Трябва да отбележа, че след приема на пъмпа се чувствам все още добре, фокусиран и с достатъчно енергия.Вечер заспивам като къпано бебе.Кафета напоследък не пия, единствения кофеин е от Пъмпа.
Мускулната треска на краката отшумява...поне днес вървя нормално  :mrgreen:

31.01.07
17:54

Емзо заинтригува ме  :D .... Какви пари ти излезнаха добавките и доставката  :?:

31.01.07
20:06

Ами цените - американски  :mrgreen:
доставката - безплатна

———
10 ден - почивка

———
11 ден - гърди, предмишница, корем
лег - без промяна, бутнах 100кг - 2пъти
за горна част правих с една идея по-тежки дъмбели.
Мнооо се кефя на предмишницата, зверски се напомпва.
————
12 ден - крака, рамо
Клек (аз винаги правя полуклек де) - 140кг -3ка
За рамото не остана много време и го претупах на бързо  :lol:

Нещо обаче ще намалям доста декстрозата, че омазнявам предимно в корема.A кардио при 6 дневно посещение в залата не мисля да правя.Някак си  не ми харесва така lol:

Забравих да спомена, че днес в пакетчето хаповете бяха с 1 един по-малко.В бб.ком също съм виждал такива оплаквания и там веднага им подменят продукта с чисто нов  :twisted:

————-
13 ден - гръб
Набирания, верикален скрипец, малко хипер екстензии накрая.След тях имах яко напомпване на еректорите.Близо час ме държа така.

—————-
14 ден - трапец, прасец, предмишница, корем

—————
15 ден - ръце
Лег тесен хват - 100кг - 2 чисти, 3тото с много малко помощ.Тука имам напредък :)
Иначе като цяло insane тренировка, insane pump.
Гледам съм натежал още някой килограм.

——-
16 ден - гръб
Тягата ме изтормози днеска.120 - 6ца
Кофти ден като цяло и не много добра тренировка.
Снощи си легнах като всяка вечер  и сутринта изпреварих будилника с 30мин.Явно тези 30 мин си казаха думата днес.

——-
17 ден - почивка
Днес съм предимно на белтъчни източници. (мръВка)

08.02.07
21:00

18 ден - гърди, предмишница, не стигна времето за корем.
Наложи се да пропусна предтренировъчното хранене, но както и да е .....
Най-лудата тренировка откак съм на Пъмпа.

Лег - 100кг - 5 чисти, 6тото с много малко помощ, на 7мото се наложи да помагат.
Последва полулег с дъмбели.
Флайс
Кофички - тука направих 4 серии х 8 повторения - последните две с +10 и +15кг тежест.

So far i love Animal Pump :twisted:

08.02.07
21:56

:shock:  - 3 чисти поветорения отгоре на 100кг. Добре изглежда - май си избрах следващия суплемент, който ще взимам :)

09.02.07
20:57

19 ден - крака, за рамото нямах сили, утре ще е.
Като цяло тежък ден с доста физическа работа.
Клек - 140 - 4ка, мога и още ама ... кофти ден, пък и не бързам да си давам зор на клека.

——
20 ден - гръб, рамо
съвсем нормална тренировка както и беше запланувана  :D

Да отбележа, че вените ми са изпъкнали така както бях лятото при малко bodyfat. Ако не друго поне ме надъхва яката.

——
21 ден - трапец, прасци, предмишница, корем.
Голяма потене днеска, доста енергия, сериозно тренирах корема и предмишницата, че и велото яхнах.

——
22 ден - ръце
Лег тесен хват - 100- 3 чисти.
Дъмпел зад глава - не съм смятал килограмите, но правих със следващите 2 по-тежки дъмпела.
Разгъване на скрипец - с 1 плочка отгоре.
Определено ми се повишава силата.
За бицепса обаче остава малко време и се налага да почивам много малко и от там следва по-бърза умора и по-малки тежести.
От следващия път ще ги разменя - първо бицепс, после трицепс.
Днес не съм пил Тхе Red Pill (умишлено).
p.s. ръката ми беше 42 след трен, студена обаче забравих да я премеря, но ако е същата това прави 4см разлика  :shock:

——
23 ден - гръб
От вчера съм вдигнал белтъчините - по съвета на @butthead в периода 11.00
Стъпих в залата с леки болки в корема и очаквания за провалена тренировка.
Набирания - идеално изпълнени 3 серии.Това е за отбелязване.Откакто натежах са ми трудни.
Тяга - 130 - 2ка

Общо взето от 18ия ден имам повече от осезаемо увеличаване на силата и съответно работните тежести.

——-
24 ден - почивка

15.02.07
21:38

25 ден - гърди
2 часа преди трен. с колегата закъсахме с колата и падна яко бутане, докато я приберем до офиса.Още оттам усетих умора.
Лег - 110кг - 1чисто, 2рото с малко помощ и на 3тото помогаха.
Последваха дъмпели от полулег, флайс и за кофичките бях грохнал.
Мисля, че шестте дни в залата си казват вече думата.Така или иначе имам още 4 дни с пъмпа и после ще намаля посещенията.

15.02.07
21:53

6 дни в седмицата тренираш, правилно ли разбрах? :shock:  :shock:

15.02.07
21:58

[quote author=“diksi”]6 дни в седмицата тренираш, правилно ли разбрах? :shock:  :shock:

Да, ама 5ия и 6ия са ми леки дни.С малко килограми и предимно корем.

16.02.07
00:25

[quote author=“emzo”][quote author=“diksi”]6 дни в седмицата тренираш, правилно ли разбрах? :shock:  :shock:

Да, ама 5ия и 6ия са ми леки дни.С малко килограми и предимно корем.

В коя зала ходиш земляк :)

SI

16.02.07
03:43

Емзо, евалата ти правя за ентусиазма  :twisted: ! Като ти чета постовете сам се надъхвам и срамувам едновременно от “непостоянството” си  :oops: . Продължавай в същия дух !  :wink:

16.02.07
22:12

26 ден - крака, корем
Мисля това да ми е последното напъване на клек за известно време.По-добре го усещам с по-малко килограми и повече повторения.
150кг - 4ка.Мноого зор обаче.После правих с 100кг и усетих отлично натоварване и напомпване.
Добавих и напади, добре ми се отразиха.

Прасец -как го предпочитате ? С повечко килограми и малко повторения или обратното ?

16.02.07
22:14

Прасец-а доколкото знам се тренира с повечко повторения. Аз лично го тренирам с повече повторения и доста ходене :)

КВ

16.02.07
22:24

хубаво ги пишите тези логчета ама не разбрах някой качил ли е мускулна маса  :?:  :(
или само се възтановявате малко по добре с тези скъпи добавки  :(  :(  :shock:

BU

16.02.07
22:33

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]хубаво ги пишите тези логчета ама не разбрах някой качил ли е мускулна маса  :?:  :(

[quote author=“emzo”]p.s. ръката ми беше 42 след трен, студена обаче забравих да я премеря, но ако е същата това прави 4см разлика  :shock:

КВ

16.02.07
22:37

[quote author=“BuKTop”][quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]хубаво ги пишите тези логчета ама не разбрах някой качил ли е мускулна маса  :?:  :(

[quote author=“emzo”]p.s. ръката ми беше 42 след трен, студена обаче забравих да я премеря, но ако е същата това прави 4см разлика  :shock:

еий яко качват момчетата пък ния бедните  с тези бг. добавки тъпчем на едно място  :o :(  :shock:

16.02.07
22:41

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“BuKTop”][quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]хубаво ги пишите тези логчета ама не разбрах някой качил ли е мускулна маса  :?:  :(

еий яко качват момчетата пък ния бедните  с тези бг. добавки тъпчем на едно място  :o :(  :shock:

И аз отначало бях на БГ добавки ;) , но в последствие реших, да правя един или два големи хубави цикъла от по 30 дни, само с класни добавки, защото е по-добре да взимаш 60 дни в годиата по 5 добавки (вносни и хубави) отколкото постоянно да взимаш нещо, което няма този ефект.

17.02.07
22:05

27 ден - гръб, рамо
Гръб - набирания и скрипци
Рамо - нормална тренировка.Добре го натоварих.
Така скоро го свършвам пъмпа.Идеята беше да наблегна на гърба и съм доволен.
Сега мисля, докато трае WB/GB комбото да набглегна на раменете.Определено не вървят така както аз искам.

Днес нямах прилив на енергия, въпреки, че съм спал с няколко часа повече снощи.Ефекта от кофеина и другите енергитици е почти изцяло отшумял.Само все още усещам наличието на фокус по време на тренировката.
Едно нещо научих от лятото и сега го затвърдих - приема на кофеин не трябва да е постоянен и след около 1 месец да се прави почивка поне 2 седмици.

——
28 ден - почивка ....едно такова мрачно, студено, дъждовно .... абе не е за тренировка  :twisted: Ако не друго поне си починах на 100%.Готов за подвизи през последния ден от пъмпа.

——
29 ден - ПОСЛЕДЕН  :mrgreen: - ръце
Тежка тренировка като цяло, с по 1 загряваща и 2-3 работни серии.
Лег тесен хват 100кг - 3 чисти.
Дъмпел зад глава - със следващия по-тежък....(наистина трябва да седна и да ги сметна колко кила са)

19.02.07
22:36

Така накратко:
Енергия 8/10 - първите няколко дни не можех да заспивам вечер, първите 2 седмици полудявах в залата, после ефекта взе да отшумява.Нормално - кофеин ! Обаче това му е повече като плюс, отколкото основна цел на продукта.

Напомпване -10/10 - много трудно да оценя, сравнявам само с АТТАСКа.Днес ми беше последен ден с PUMPа и пак имах отлично напомпване, но имам чувството, че с АТТАСКа отначало беше по остро.В смисъл такъв, че повече го усещах (лека приятна болка..и аз не знам как да го опиша), но ефекта изчезна след 2рата седмица.При Пъмпа остана до последно.

Сила - .../10 - сравнение мога да направя само с кре-алкалин и с АТТАСКа.Ще се въздържа от оценка...По надолу ще напиша в кг покачената сила, но между трите е на 1 място.Ако все пак трябва да дам оценка 8.5.

Фокус - 10/10 - невероятен ефект.Причинител - Vinpocetine.

Възстановяване - без оценка, този фактор зависи от храна, сън и др.Само споменавам, че първите 3 седмици се справих отлично с 6 посещения седмично в залата, на 4тата вече усетих умора.Иначе за моментната тренировка на моменти си гледах часовника дали почивам достатъчно.

Удобство - 10/10 - гълтате хапчетата и толкоз.Мразя пудрите.Това е голям бонус като се има напредвид гадния вкус на СЕЕ.
——-
Днес си измерих ръката точно преди тренировка:
Студена дясна - 40см
Студена лява - 39.5см
Топла дясна - 42см
Топла лява- 41.7см

Хранителния режим е спазван стриктно през всичките 29дни.
Състояща се от около
3100-3200 кал
200-210 протеин
около 330 въгл.
120-130 мазнини

Лично тегло в момента  - 80кг (+4кг) Като се гледам в огледалото bodyfat-а си е същия.Общо взето храненето ми беше чисто.

Покачване на силата:
Абсолютно на всяка мускулна група, най-малко на раменете, причината - контузия още от 1ия ден :?
Записал съм си само някои от тях.
Лег:
преди - 95кг - 1ца
след - 110-1ца
Клек - трудно да определя т.к. преди пъмпа не се бях канил да пробвам с повече килограми може би около 10кг—150кг -4ка
Тяга - същото положения нея я правя отскоро и пак някъде около 10кг - 130-2ка
Лег тесен хват - преди 95-5ца, след - 100-3ка
Набирания с широк хват пред гърди - последно направих 3х8 чисти, което е за отбелязване като се има напредвид, че съм с 4кг по-тежък.

——
Дали препоръчвам продукта на някого ? - Да, заслужава си, всичко, което пише по форумите е вярно.Само цената е кофти в БГ.
Дали ще си го купя пак ? - Едва ли....не за друго, но до следващия период за маса има много време, а до тогава продукта ще е изместен от някой по-добър

Next on the list:
Controlled Labs - White Blood & Green Bulge

20.02.07
18:40

Кога почваш white blood-a & green bulge-то ? Много ми е интерсно да направиш съпоставката white blood & green bulge vs. Universal Animal Pump, но това чак края на лога  :) . А и ще си сменяш ли хранителният режим?

п.с. когато решиш да качваш не жалиш средства въобще ( това ми харесва )  :twisted:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1