16.02.07
23:23
Днес като си правих тренировката 1-во на повдигането на щанга за трапец, с 80 кила, осетих някъква болка, след това на изтласкване на щанга тесен хват с 40 по 1-но време даже отказа и болката се усили и вече на френското с 40 на 3-тата серия щех да си испусна щангата на главата, сега не ме боли много но последните 3 упражнения от тренировката не успях да си ги направя... А на миналата тренировка когато правих гърди и бицепс на следващия ден като хванех нещо с нея и примерно го стисна по-силно и като ток се едно ми минава през цялата ръка, на какво се дължи това.. и как да се оправя по-бързо (тва като тока го нямах на днешната тренировка но пък...)
Поздрави
16.02.07
23:32
Тоз “ток” ми прилича на някакъв нерв, който се ‘прискрипва’, а пък т’ва че не можеш да си праиш упражненията е най-вероятно преумора. Моят съвет е почивка - 1-2седмици. :roll:
17.02.07
01:11
Не е релано :cry: :cry: :cry:
[quote author=“Blood&Honour”]Не е релано :cry: :cry: :cry:
Ами и аз мисля, че не е. Особено горния съвет за мазнините...
Ама ще ти кажа кое е още по нереално. Това да усещаш някаква болка от немускулен произход и въпреки това да продължаваш да тренираш. Няма по тъпо от това. Ако в началото на трапеца, когато си попрецакал я нерв, я сухожилие, я става/което при тази болка, която описваш, според мен е по-малко вероятно от първите/. И ако при първото усещане на дискомфорт, са ти били нужни 7 дена за възтановяване, след всяка слежваща серия това време до умножаваш по 2. И още нещо, това, че болката ще ти изчезне не означава, че си възтановен.
Успех
17.02.07
11:58
Кофти,значи колкото и тъпо да прозвучи, но нз как по лесно да го обясня, както е бицепса, от долната страна ме боли, да се надявам че е неква мусколна треска иначе напрао нз... :roll:
17.02.07
16:43
Определено спри с тренировките за 2-3 седмици даже и месец няма да ти навреди!!!
Според мен без да съм лекар (т.е. да се чете моето не особено компетентно мнение е) това е някакъв нерв... разумно ще е отидеш на лекар.
Вероятно ще ти кажат да не натоварваш ръката... възможно е да ти предпишат милгама и нивалин, което не е особено евтино ;)
17.02.07
17:31
Отиваш при невролог на частно, показваш му при какви движения се появява болката. Той ти изписва почивка, Neurobex и те праща на рехабилитационен масаж при познат на частно. След 1 седмица си ОК. Това мисля ще е случи!
17.02.07
22:22
Има ли варянт да е проста преумора? за 2-ри път ми с случва :roll:
17.02.07
23:31
Щом е за 2ри път е съмнително да е преумора. По-добре ги послушай и иди на лекар.
18.02.07
00:25
Еми в краен случай :cry: