Какво да вземам?

17.02.07
11:51

Здравейте.

Почвам да ходя на фитнес и ще спазвам ТАЗИ програма...

Също така съчетана със НВД...

Искам да попитам какви хранителни добавки да взимам за по-бърз ефект без да си “увреждам тялото (на 23 да почна да овисвам като дядо! )...

Ако може да ми кажете точно наименование на продукта, точен грамаж на таблетката и точен грамаж за употреба, защото  ме е страх да не прекаля или да вземам по-голям грамаж и да се повредя нещо...

На 17 години съм 81 килограма тежа 174 сантиметра съм висок ...

Благодаря предварително!!!

17.02.07
12:56

1ия месец - нищо.
2ия л-карнитин - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497

l-carnitine
Има си тема специално за него дето си пише всичко така, че гледай там.
Ако сега влизаш в залата обаче не ти трябва още това. Карай само на диетата известно време.

21.02.07
17:39

Ами на мен ми трябва за по-бърз ефект нещо, дали фетбърнър или Л карнитин незнам, но ми трябва не за 3-дневна а за 5 дневна програма за изгаряна на мазнини... и искам да ми кажете ако е възмжно какви таблетки да взема или прахче или нз... не ги разбирам... колко грама?, и как да ги вземам, защото заминавам на кораб за 1 месец, а на кораба има фитнес зала и басейн(евентуално кардио мога да правя там)...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1