13.02.07
21:44
Значи всичко ще ми бъде мнооого полезно , почвам нова диета със адски мноого хранителни добавки , който дори не съм чувал....Трябва ми доста информация за тях преди да ги взема - разбира се !
Интересува ме произход , за какво се използват главно (какъв ефект трябва да очаквам) , странични и нежелани ефекти , състав и така нататък
Дано да не затрудня някои !
Добавките са : Казейн , Таурин(ВCAA) , Омега 3.6 и Декстроза
Казеин - бавно разграждащ се протеин, пие се преди лягане
Taurine - амино киселина, дава енергия приема се 2.5гр преди тренировка и 2.5гр след тренировка
ВСАА - амино киселини с разклонена верига - преди трен и след трен, ако можеш да си позволиш още един прием, ще е супер.
Омега 3.6 - са есенциални мастни киселини - най-общо казано добри мазнини
Десктроза - това си е глюкоза на прах
Kakто ти дойде :)
Примерно 2.5гр на обед и 2.5гр следобед, може и 5гр на веднъж, а може и да не го пиеш в почивен ден.
Има ли ограничение във времето на приемане на таурин, както например има почивка след приема на креатин и л-карнитин?
09.04.07
07:33
казано от BobaN на 08.04.07, 17:12:
Има ли ограничение във времето на приемане на таурин, както например има почивка след приема на креатин и л-карнитин?
От всичко се почива. Таурина е слаба работа по принцип ама пак си е добре да се спре. Пий го 2 месеца и спри за известно време(1 месец или малко по малко).
09.04.07
08:42
Ами да, като свърши периода за който съм си взел спирам и по натам пак.