15.02.07
16:12
Вчера минах през SNC, за да си взема малко аминокиселини. За приятна моя изненада гледа на рафта Amino 2000 на Ultimate 325 таблетки на промоция от 80 на 57 кинта. Там по принцип често правят разни промоции, ама са от рода на 3-5 лева.
15.02.07
17:13
Ха ха ха значи никога . :wink:
Между другото тая тема ми мирише на реклама . :D
15.02.07
19:11
Ха ха ха значи никога . :wink:
Между другото тая тема ми мирише на реклама . :D
Едва ли, това е най-ефикасния начин да се рекламира при нас :) ... Тук винаги има риск да се направи антиреклама. Добрата рекламна стратегия предполага да се избегне такъв момент. Не смятам, че човек дето притежава 2 списания с цел самореклама ще кара някой да му рекламира промоцията си из редовете на уеб форума ни. По-скоро ще вдигне телефона и ще каже, “Момчета искам да пусна банер на индекса!”... :)
15.02.07
19:14
Тук винаги се обсъждат марки, качесто и цени. Всичко е реклама. Аз, в частност, колкото марки съм споменал до сега (коя с добро, коя с лошо) ... Рекламата си е сериозна работа :lol:
15.02.07
19:28
Ми, нека се надцакват тънинко с мнения :), но за мен една статия за даден продукт е по-добра от тема във форума за него. Бодибилдинг.ком го доказва, там практика е продуктите да се рекламират със статии от колорити и величия...
Разбира се има и друга гледна точка - лоша реклама ли е безплатната реклама? :)
Пак, подчертавам - едва ли човек с дистрибуторска мрежа в цялатастрана и фирма от 15 години ще играе на дребно. Това може да го направи някой прохождащ в бизнеса. :roll:
15.02.07
21:58
57 кинта ? Значи съм се прецакал, преди месец и половина си ги взех за 81 лева.
15.02.07
22:15
Форумът е като рекламна брошура на Оптимум :lol:
А иначе при такова намаление най-малкото погледни срока, доста ми е подозрително - намаление се прави по някаква причина и особено с 30%...
15.02.07
22:29
[quote author=“noble”]Форумът е като рекламна брошура на Оптимум :lol:
А иначе при такова намаление най-малкото погледни срока, доста ми е подозрително - намаление се прави по някаква причина и особено с 30%...
Промоция на продуктите. В цял свят го има, та вече редовно и в България.
15.02.07
23:13
Ей хора, какво става тук. Не съм писал 2-3 месеца и веднага ме заподозряхте в някаква конспирация. Сега като чета, гледам доста нови имена във форума. Няма и как да е, защото се дъвчат едни и същи неща последните 2 години и много от хората загубиха интерес. Жалко е, но няма как да се промени.
Просто исках да кажа, че това си е оферта и аз бях приятно изненадан в магъзина. SNC не са ми много приятни по принцип. Аз ползвам добавки от САЩ, просто при мен така се получи, че мои роднини пътуват 2-3 пъти годишно до там. Тези аминокиселини си ги взех да ме изкарат до края на март, когато получавам ново зареждане.
16.02.07
12:32
[quote author=“noble”]Форумът е като рекламна брошура на Оптимум :lol:
Ами, не “Оптимум” държат само 1/5 от пазара, ако се вярва на анкетата ни. “Нутрим” ги водят.
16.02.07
15:26
[quote author=“Vladimir.Nedkov”][quote author=“noble”]Форумът е като рекламна брошура на Оптимум :lol:
Ами, не “Оптимум” държат само 1/5 от пазара, ако се вярва на анкетата ни. “Нутрим” ги водят.
Анкетата е от преди да се направят изследванията!
Мисля, че трябва да се пусне същата наново. Но да си има всички фирми, а не 5 както някой беше направил преди месец и никой не гласува :idea:
16.02.07
15:29
Да, може да преместим старата в архив, даже може да обновяваме анкетата за срок от време. Предлагам, обаче да продължим дискусията по-въпроса в модераторския панел. Тук темата е за друго.
Пичове в СНС съм виждал промоция само когато на продукта му изтича срока на годност и тогава го пускат по-тънко, по друго време се съмнявам! Гледайте етикетите
И не предупреждават, че е с изтекал срок на годност? Знаех си, че са мръсници. :)
17.02.07
15:19
И не предупреждават, че е с изтекал срок на годност? Знаех си, че са мръсници. :)
Доколкото разбирам нестава въпрос за продукт с изтекъл срок на годност а за изтичащ което е много различно.Ако на определен продукт срока му изтича след месец а е бил 3 години нормално е цената да бъде намалена за да се продаде.Така търговеца ще реализира по малка загуба отколкото ако изчака да изтече окончателно срока и да изхвърли продукта.Затова когато си купувате неща доста по намалени преглеждайте колко време му остава на продукта за консумация.
Иване опитали са се да ми продадат и с изтичащ срок на годност и с изтекъл, така просто трябва да се проверява етикета като се купува! Иначе не предупреждават! Виж в магазина на оптимум казват като има такова нещо поне!
17.02.07
15:29
Когато купувам хранителен продукт винаги ама винаги проверявам това трябва да е навик на всеки потребител независимо дали си купува протеин на прах или кисело мляко.Иначе ясно е че на всички са ни пробутвали какви ли не некачествени или с изтекъл или изтичащ срок на годност продукти.
17.02.07
16:44
Ако срокът на годност на една стока изтича след 1 ден, а ти си я купиш днес вината си е твоя. Продаващият не носи отговорност по закон, защото няма нарушение. Отклонихме се от темата, да се върнем на намаленията, не задължително в контекст - развалено.
17.02.07
17:12
Такъв магазин в кой градове има ?
17.02.07
21:06
Само да кажа, че на срока им на годност е до 06/08
17.02.07
21:53
[quote author=“filatov”]Само да кажа, че на срока им на годност е до 06/08
и кво друго евтинко има освен амино че от кога чакам промоция :mrgreen: